Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POLSKA TO IZRAEL! Jestem w szoku co dzisiaj zobaczyłam!

Polecane posty

Gość gość

Kraków, dworzec codziennie TONA żydów z Izraela busami do Auschwitza podobno 'zwiedzać' Ten kraj to Polska czy Izrael? Szczerze mówiąc nie odróżniłam tych żydów od Polaków w wyglądzie co jest najprzykrejsze! Przyglądają się tobie jakbyś ich miała zabić conajmniej, chodzą za tobą, aż mi się głupio zrobiło. Wtedy zaczęłam trochę z nich żartować ale w języku polskim oczywiście o czosnku do mojej koleżanki a obok pewna żydówka co sie potem okazało a nie Polka (choć wzięłam ją właśnie na Polkę) słyszała wszystkie moje żarty w języku polskim i mi się przyglądała jakby wszystko ROZUMIAŁA, bo właśnie się dowiedziałam, że co trzeci mieszkaniec Izraela umie się posługiwać językiem polskim !!!!! Ja p*rdole nawet we własnym kraju nie można się swobodnie już czuć, właśnie się czuję jak zniewolona!! Kto z Krakowa niech się przekona sam a już o czosnkowej Warszawie to już nie wspomnę!!!!

Gość gość
co o tym sądzicie?

Gość bernank
jest jeszcze ciekawiej, nie wiesz o wielu sprawach !

Gość gość
wiem wiem, mieszkam na Paulińskiej ;-) Nawe nie oge zartowac jak zydzi ida, bo mysla ze z nich, paranoja, mysle ze ta propaganda/ indoktrynacja zrobila swoje, wode z mozgu im ale nam tez, bo ulegliśmy (ja nie)

Gość gość
a juz zamykanie calej ulicy bo przyjechali, noz k***a mac, co to ma byc do c***a pana? !!!!

Gość gość
jezus to było naprawdę straszne!! najgorsze, że oni znają twój język a ty o tym nawet nie wiesz i czujesz się zniewolony!!!!!!!!!!! tego wzroku i śledzenia mnie tej żydówki gdy ja głupia i naiwna opowiadałam o nich kawały nigdy nie zapomnę!

Gość bernank
przyjeżdżają i płacą ogromne pieniądze za ochronę , boją się Polaków, tak mają zakodowane w głowach od dziecka !

Gość gość
jezus jaką ochronę??? o czym wy mówicie? nie widziałam ochrony...

Gość bernank
wiem o czym tu piszę i nie wkurzaj się ! w Izraelu uczą się języka polskiego, gdy przybywają grupami do Polski to trzymają się grupy, żadnego łażenia cdn.

Gość gość
ochrona i to nie byle jaka, antyterrorysci moga sie schowac

Gość gość
Mogłaś spalić na ich oczach izraelską flagę. 😠

Gość gość
ale poważnie mówisz? przyjeżdżają do polski z OCHRONĄ? ja akurat nie zauważyłam, sami byli, grupkami. prędzej oni cię szpiegują i ograniczają ci wolność, siadają obok ciebie na murku i nasłuchują, rozumieją twój język gdy ty myślisz, że nie. paranoja.

Gość gość
oczywiscie, ze maja ochrone 🖐️ kazda taka grupa ma obstawe kilku agnetow, ktorzy sa po cywilu, sa uzbrojeni i dbaja o ich "bezpieczenstwo" :o

Gość gość
kto z Krakowa, zwłaszcza Kazimierz, ten wie, na obiady do Dorotki chodziłam, ulica zamknięta bardzo często i ta cala szopka, teraz Dorotkę przenieśli bliżej mnie, więc nie widzę, znowuż do hotelu przyjezdzaja na Paulinska :D

Gość bernank
po powrocie z wycieczki do Izraela w szkołach mają normalnie testy i egzaminy z tego , co widzieli w Polsce, jakie ulice i miejsca zapamiętali, czy spotkali się z aktami antysemityzmu !

Gość gość
ZNIESŁAWIENIE genialny dokument, obejrzyjcie i przetrzyjcie oczy ze zdumienia

Gość gość
o, dobry dokument bo tam jest ciekawa scena, jak dwoch staruszkow mowi do nich- skad jestescie, przyjechaliscie z izraela etc etc a te małe k***y mowia- ze to antysemici i ze ich obrazaja czy cos w ten desen, masakra

Gość gość
MAM dajcie sobie na ok 18 minute sytuacja z Krakowa :D dok krecil żyd- normalny, ma wspaniala babcie, warto jej posluchac, dwa zdania a jakze znaczace i prawdziwe

Gość bernank
gdy jadą zwiedzić obóz zagłady Auschwitz to cała grupa zwiedza z przewodnikiem , płacze, histerie , lamenty to jest norma , jak najwięcej zapamiętać ale co ciekawe, NIGDY nie zwiedzają miasta Oświęcim, nawet nie wiedzą, że w rynku miasta Oświęcim w 1939r. mieszkało ok. 1000 Żydów, nie wiedzą nic o tym mieście, nie znają tego miasta , dla Żydów liczy się tylko obóz zagłady Auschwitz !

Gość gość
dokladnie 18 min i 40 sekund ;-) facet sie pyta skad jestescie, myslalem ze z Chin one, ze on mowi zle o Izraelu inazywa je dziwkami i to jest ten caly kur antysemityzm :D

Gość gość
a z tym językiem to serio mają obowiązek się nauczyć polskiego? :/ niby tylko po to by go umieć przejeżdżając do nas na zwiedzanie?!?! druga rzecz; jeden żyd mnie celowo popchnął/ wpadł (jakaś prowokacja?) jak szłam po schodach... myślałam, że to anglik powiedział subtelne amerykańskie sorry że mu się spodobałam ;/. ja patrzę a ten potem gada z tymi żydolami... sobie myślę fajny z niego amerykanien/ anglik heh...paranoja. ochrony nie widziałam choć wsiadało ich masowo w każdy wynajęty bus kolejno. a co najlepsze, jedna żydówka wyglądała jak bliźniaczka naszej ani muchy ;)

nauczyli ich, że to Niemcy bronili Żydów przed Polakami-nazistami w czasie wojny no i wiadomo: polskie obozy koncentracyjne

Gość gość
ty piszesz o doroslych, pewnie studentach etc to co innego ;-) my o wycieczkach, grupach a nie osobach indywidualnych

Gość gość
o, widzicie? Tam wyżej, jak nas głupi zrozumiał, ze plujemy? My sie oburzamy klamstwem i nie wiem kto, ale ja nie jestem rasistka/ antysemitka

Gość gość
identycznie jak w tym dokumencie ;-)

Gość jak je nienawidze tej propagan
ZOBACZCIE SOBIE 18 min 40 sek- GENIALNE i tak to właśnie wygląda

Gość bernank
to normalne, że Żydzi w Polsce podpuszczają i prowokują , za żarty o Żydach przy nich w miejscu publicznym mogłaś spaść porządnie ze schodów

Gość gość
jednak załamało mnie jedno już najbardziej ze wszystkiego... my polacy praktycznie niczym nie różnimy się w wyglądzie od żydów, można się nieźle nabrać.... oczywiście ci ciemnej maści to można ich trochę pomylić z arabami, był taki jeden chłopak fakt. ale niestety brunetki u nas wyglądają identycznie, podobne rysy...blondynki teź. jeden wyglądał jak maciej stuhr dosłownie.