Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POLSKA TO IZRAEL! Jestem w szoku co dzisiaj zobaczyłam!

Polecane posty

Gość bernank
być może nigdy się nie spotkałaś ale zapewniam , są czarnoskórzy Żydzi wyznania Mojżeszowego , wyglądają jak z Kenii lub z Ghany

Gość gość
a potrafi ktoś z was wytłumaczyć mi o co chodzi do cholery z tym uczeniem się języka polskiego w izraelu? to jakiś obowiązek mają? to mnie przeraziło....myślałam, że wystarczy im ich jiddysz. to może potrafią tylko ci którzy mają jednego rodzica żyda z polski mieszkającego w izraelu?

Gość dhffj
nie ucza sie, zobacz film, znaja tylko angielski

Gość bernank
a rasowego Żyda poznasz po jego hipokryzji, cwaniactwie i będzie wyśmiewał Twoją wiarę , to wyśmiewanie już dzisiaj było w tym temacie !

Gość dhffj
moze niektorzy ale ogolnie to nie norma

Gość gość
dzieci juz pozapominaly 2-ga wojne swiatowa,radze odswiezyc umysly. az szkoda ze hitler zydowska populacje tak wytepil,pierwszy piec powinien uruchomic z polakami-ktorzy juz dwa razy sprzedali swoj kraj i trzeci raz rosjanom po wojnie-bo nikt nie potrafil geby otworzyc tylko swoje kieszenie napchac i przyklaskiwac Moskwie. Gdyby nie zydzi ktorzy sfinansowali cala solidarnosc-dalej sprzedawalibyscie grzyby na autostradzie i szli po lini partyjnej,WY LOSIE

Gość ojugts
Tak, chcę sprzedawać grzyby na ulicy, tymczasem jest to zabronione, w d**ę sobie wsadź taki ustrój, i nie kłam.

Gość gość
losiu napisalem na autostradzie nie na ulicy..................

Gość bernank
akurat żydowskim bankom komercyjnym bardzo to odpowiadało aby Polsce i rządom komunistycznym pożyczać pieniądze na bardzo wysoki procent , tym działaniem doprowadzili Polskę i Polaków do totalnego bankructwa, poniżenia , doprowadzenia Polski do zapaści gospodarczej , niczego za darmo nie otrzymaliśmy prezydent Regan umorzył Polsce 3 mld. $ , kredytu i co dalej , po 1990 roku Żydzi zaczęli kupować Polskie firmy za symboliczną złotówkę aby te firmy i zakłady rozkraść i doprowadzić do bankructwa oraz do zagłady , a cały przemysł tekstylny i odzieżowy w Łodzi to kto załatwił , może UFO albo kamikadze ?

Gość Gieniek w gomaczkach
E, tam!

Gość w górę bo ważne
up

Gość gość
Zupelnie jak redaktor Przemek 22 z kafeterii. Ta sama szkola.

Gość gość
Ta sama szkola antysemityzmu.

Gość goscikowa
kiedys lata temu ,bylismy na wycieczce klasowej . Upal jak cholera , mnostwo turystow ,wiekszosc zydzi . Jak przechodzilismy przez brame ,to po lewej stronie siedzialy mlode dziewczyny na takim niskim "murku " oczywiscie zydowki . Jak juz minelismy brame , wiekszosc chlopakow sie wrocila , z kolezanka oczy zrobilysmy ,o co chodzi. Tez sie wrocilysmy , a te dziewczyny siedzialy bez majtek , a na c****h mialy busz ze ho ho :D

Gość gość
Zydzi to najgorsze scierwa.

Gość gość
czy wy naprawde nie widzicie ze tak plujecie jadem ze dokladnie to samo dostajecie w stosunku do was? jacy sa tacy ca, po c**j sie rozkminiac. Ehh tyle jadu i nienawisci z obu stron. Zacowujecie sie tak samo - oba biedne uciemiezone narody ktorych nikt nie lubi a sami potrafia tylko nakurwiac jaki to swiat jest zly, lol smiechu warte.

Gość gość
ŻYDZI to NAJGORSZE ŚCIERWA !!!!!!!!!!!!

Gość gość
Karateka 22 wciaz robi w redakcji?

Gość Co do ochrony tych wycieczek
Oni nie potrzebują ochrony, bo......w Izraelu jest obowiązek odslużenia wojska chyba ze trzy lata, dla każdego młodego. Oznacza to, że młody chłopak około 20 lat idzie do woja a także każda dziewczyna musi odsłużyć te 3 lata w wojsku. No i komu tu ochrona potrzebna?! Jedno i drugie umie strzelać i zna zasady walki wręcz, ponadto u nich przez 50 lat trwa ciągle wojna z Palestyńczykami albo z innymi krajami i ciągle są bombardowania, ataki samobojców itp. No więc oni są zaprawieni w boju tak baba jak i chłop. Niech się dorwią do karabinu to każdemu łeb odstrzelą. No i to by było tyle co do ochrony wycieczek.

Gość gość
a fakty są takie, tłuku z 12:55, że każdą wycieczke obstawia 3-5 agentów specjalnych......

Gość heniutaa od bola
piszta wiecej, bo ciekawie piszeta. ja szukam kogos z Ibraela zeby mi plyte cd kupil