Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna1100119

pomocy, czy ta sytuacja może przynieść w skutkach ciążę!?

Polecane posty

Gość niepewna1100119

A wiec opisze to wszystko szczegółowo 9.07 skończył mi się okres 11.07 doszło do sytuacji intymnej aczkolwiek nie seksu . Wraz z parterem mieliśmy na sobie bieliznę i tylko udawalismy seks. W pewnym momencie on sposcil mi sie na majtki w zauważalnych ilościach, niby poszłam do łazienki wytarlam sie papierem toaletowym i zmieniłam bieliznę ale obawiam sie ciąży . Juz następnego dnia zle sie czułam caly czas towarzyszy mi stres ale odczuwam bóle brzucha senność itp, od 12.07 zaczynało mi sie jajeczkowanie a na 18.07 miałam przewidywana owulację . Dnia owulacji widziałam biały śluz lecz jakoś 20.07 zauważyłam brązowy śluz nie bylo go za dużo ale leciał przez 2 dni. Czy jestem w ciąży ?

Gość niepewna1100119
Ludzie pomocy bo zwariuje

Gość gość
Tak, jesteś, gratulacje:)

Gość niepewna1100119
No ja się nie cieszę :/

Gość gość
czemu?dziecko to cud, jak masz odpowiedzialnego faceta to wychowasz:)ale o karierze zapomnij:)ja mam 33 lata i jeszcze o dzieciach nie myśle, a domyślam się, że Ty ewnie po gimnazjum...

Gość gość
te tytuły dot.topików o niechcianej ciąży są coraz bardziej wymyślne - fajnie :D

Gość gość
No jasne, że jesteś w ciąży. Przecież dziury w bieliźnie są duże, a plemniki maluteńkie. :classic_cool:

Gość niepewna1100119
Wiem ze dziecko to cid ale dla mnie to jeszcze za wcześnie nie jestem jeszcze na to gotowa i mam dużo więcej problemów na głowie nie podołam wychowaniu dziecka . Bardzo boje się tej ciąży i caly czas mam nadzieje ze będzie inaczej ...

Gość gość
Ile masz lat?

Gość niepewna1100119
17 :\

Gość gość
Jak była biologia chodziłaś na wagary? :classic_cool:

Gość niepewna1100119
En tekst z biologia to wasza stała riposta? Nie wiecie ze edukacje seksualna obejmuje wdż a nie biologia a wpadki zdążają się nawet osobom po 30 roku życia , tym którzy wedle stereotypów do mądrzy doświadczeni , na tej stronie szukałam pomocy od osób mądrzejszych ode mnie którzy mogą racjonalnie odpowiedzieć , jeśli wasza wiedza nie jest wyzsza od mojej w tym temacie proszę nawet nkd czytać a tym bardziej nie odpowiadać .

Gość gość
nie jesteś, nie denerwuj się:)

Gość gość
No patrz! A mnie jakoś o procesie zapłodnienia i zagnieżdżenia zarodka oraz przeżywalności plemników uczyli na biologii. :classic_cool: Ale fakt... To było w poprzednim stuleciu. :classic_cool:

Gość gość
jesteś w ciąży. Plemniki są niesamowicie sprytne, nawet z cycków do jajeczka by drogę znalazły :D