Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody1995

Wygląd, a wiek

Polecane posty

Gość Młody1995

Jestem facetem. Mam taki problem. Mam 17 lat (w listopadzie 18), 177 cm wzrostu i 53 kg wagi (tak wiem jestem bardzo chudy) i mam taki problem że wyglądam bardzo młodo. Zarostu też jeszcze za bardzo nie mam. Mam bardzo małą twarz, w ogóle jestem chudy i przez to nie miałem w życiu dziewczyny. Większość kolegów w klasie wygląda na starszych. Nie wiem, co mogę zrobić żeby wyglądać na starszego? Może jakieś ćwiczenia, brać białko, może styl ubierania (ubieram się w trampki, trochę obcisłe spodnie, zwykły z house t-shirt, włosy na gumie)? To już zaczyna to denerwować, jak niektórzy się śmieją że się np jeszcze nie gole. Proszę o pomoc.

Gość gość
Wyrośniesz z tego.

Gość nie przeczytalabym..
spokojnie, ja zawsz wygladalam na duuuzo mlodsza i dzis jest to niesamowity atut, a ty zmezniejesz z czasem, widocznie pozno dojrzewasz, daj spokoj

Gość nie przeczytalabym..
i ciesz sie ze sie nie golisz, bo to przej****e, niektorzy maja farta i nie musza sie golic, tylko pozazdroscic ja zazdroscilam kraglosci a pozniej bilam sie w cycki jak przytylam ledwo do 50 kg

Gość AniaKr
Nie przejmuj się, to "przejdzie", musisz być cierpliwy. Mój mąż ma 35 lat a wygląda na 25 maks :)

Gość gość
co sie ma mu chwalić po kartofle na bazar go nie wpuszczom, ani komórki na raty nie weźmie. masz przechlapane dorośnij w końcu więcej zboża jedz a mniej patrzaj w szkło ;-) a tak to normalnie

Gość gość
E tam, mam koleżkę co zdrowo po 20 jest a nadal wygląda jak szczeniak. Łatwiej w późniejszym wieku wyrywać młodsze panny. Bo albo lecą na wygląd albo na kase.

Gość gość
3 kebaby,2 paczki fajek,8 browców dziennie.to powinno ci zniszczyć wygląd.

Gość Młody1995
I te uczucie gdy na studiach beda mi mowic "ej, gimnazjum jest obok"!!!

Gość kitkato
Chyba Cię pogięło.... Miałam faceta na studiach co miał 20 lat, wyglądał na 16 i jakoś źle nie było :P