Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bo nie wszystkie leca na "kase "

Polecane posty

Gość gość

etam ja niewierze tej darmowej miłości niema takiej predzej czy później trzeba płacić dla tej miłości i to niemałe pieniadze wiec niemówcie głup[ot że miłość niepotrzsebuje kasy bo tak Za kilka lat jak dzieci beda czy coś tak cała wypłate na rodzine facet bedzie musiał oddawać . lepiej być tem głupim prawiczkiem którego gnoja kobiety ale muc odłożyć z blisko 1500 zl np na miesiac wmiare normalnie żyjać .

Gość serfuje po sieci nawalony
to bądz,nikt ci nie kaze oddawać całęj kasy na rodzine,wybór nalezy do ciebie i zal mi ze nie ogarniasz co to prawdziwa milosc,związek i czym jest rodzina...uzalaj sie nad soba dalej i dbaj o ta swoja kasę zeby ci jakas nie ukradła

Gość gość
przyhnajmniej sobie kupie spawarke moze i niebede inych skazywał na biede w imie miłości uf bo ja chce byc kochana to niech dzieci biaduja ;!

Gość gość
coprawda zcie w samotności jest nudne ale na uwczesne czasy to nasjmadrzejsze wyjscie chyba pewnie z czasem człowiekowi bedzie smutno ze sam bedzie ale poprostu niema sensu miłość kiedy sie pieniedzy niema i lepiej niepróbowac zakładac rodzimny zarabiajać np 3000zł na miesiac czy 2000.

Gość gość
he he przerabane ten żywot jest iśc albo z rodzicami mieszkac co sie żadko kiedy dobze kończy albo do bloku i dziadowac biede taka ze edwozyc sie daje przerabane

Gość marc213
ale bieda... jak ktoś jest nieudolny to faktycznie lepiej żeby siedział sam. niektórzy jednak potrafią wyciągnąć z palcem w d*p|e choćby 10k i nie muszę mieć taki żałosnych dylematów. pozdrawiam

Gość gość
powiadasz że wyciagasz 10 k niewiem coto ka no ale cóż może masz namyśli tysiecy . niueudolny ty niełuku gdyby każdy bo te 10 k zarabiał to nieuku by gospodarka sie niekręciła bo by to przeczyło podstawowej zasadzie biedni utrzymuja bogatych .czyli jestes biedny bo najbiedniejsi cie utrzymuja .

Gość gość
a może jestem udolny gry widze że ty jesteś nie udolny bo nazywaszinych niezsnajac ich wiec szkoda gadać .

Gość gość
wiecuie co mnie cieszy że tak czy siak choc jestescie tacy fajnii i wygrani to tak jesteście totalnym zerem bo mi kit ciśnieniecie że zarabiacie tyle to raz a dwa siedzicie na kafe to świasdczy o totanej nie udolnośco do funkcjonowania w realnym życiu .

Gość gość
a ja zarabiam 50 tysiecy bo wygrałem w lotka i z lokat żyje buhaha 50 k tak piszecie czyli jest to skrajnie niemożliwe :)

Gość marc213
:)

Gość gość
Co za tłuk , założył ten temat....powiedz, która głupia , chciałaby takiego tępaka, co prostego słowa napisać nie potrafi, widać , ze i z myśleniem kiepsko """Uwczesny, nieŁudolny prostaczku""""""

Gość marc213
jeśli miałbym blisko 15mln na lokatach to mógłbyś na chwilę obecną wychodzić 50k na ręke miesięcznie. realne. gratuluje szczęścia :)

Gość gość
jeden milijon 4% w skali roku 40 tysiecy na rok wiecej mi nietrzeba poco mi 15 mln jak 40 tysiecy to mam blisko tak jakby ze 3 tysiasce na miesiac plus zarabione 3 tysoace masz 6 noi żyjesz jak pasn .i emeryture masz gdzieś ;)

Gość marc213
Swoją drogą tylko ludzie nieudolni i pełni kompleksów są zawistni i wypisują takie brednie. Ludzie spełnieni mogą śmiać się pozostałym zgorzkniałym prosto w oczy :)

Gość marc213
2700 bo jeszcze belka odpada :(

Gość gość
gość sam jesteś tłuik bo ja nielubie pisać poprawnie zreszta mam problem ze słownikiem na kompie ;p

Gość marc213
Ok, kładź się już spać bo jutro od rana musisz zarabiać na klasę średnią!

Gość gość
hymm czemu zawistni niezazdroszcze ci muwie że za wszystko trzeba płacic możesz sobie miexc ile chdcesz kasy ja tam biedny bede i tyle ktoś nawas musi robic i tyle ukraść można ale uczciwie zyć tez mozna nietwierdze ze odrazu wszyscy to złodzieje sa .

Gość gość
marc23 klasa średnia to nie 10k no chyba ze twój ojciec ma firme i uwaszasz sie zaq taka kllase czyli teoretycznie niepowineś sie nawet odzywac jeśkli tak jesty .

Gość marc213
To po co zaczynałeś temat ?

Gość gość
poto by powiedziec to iż kobiety powiny tez zarabiać . i poto żeby obalić głupie chasło że miłośc prawdziwa niekosztuje czy jak to sie mówi bo poprostu tak niejest i zbędnie sie okłamujecie miłośc kosztuje i to bardzo duże pieniadze .

Gość marc213
nie bardzo rozumiem co starasz się wyartykułować

Gość gość
miłość może i kosztować cała wypłate to niema takie fajne jak sie wydaje wiec to wzasadzie dla przestrofgi dla inych ludzi by poprostu wsumie sie zastanowili czy sa nato gotowi by sie poświecić i odawac tyle pieniedzy ja niejestem gotów tego jestem pewien i sobie odpuszcze narazie miłość poprostu chce sobie zaosczędzic nacos pieniazków spróbowac coś zdziałac zrobic itp uda sie to uda nie to nie a jak se zakocham to wszystko zostanie przekreślone wzasadzie cała moja przyszłosć .

Gość marc213
No to cóż kolego, ja uciekam. Życzę realizacji planów i osiągnięcia sukcesu.

Gość gość
tak go nie osiagne kolego bo mam psychike zniszczona przez zycie i kolegów i kafe wiec teoretycznie bede już robił na klase srednia jak mi predzej nie odbije narazie

Gość gość
wzasadzie powoli juz przegrywam z psychika niszczy mnie fozycznie drowie mi już siada psychika mnie cohwile różnymi zeczami meczy nonic ja tewz ide spac bo rano wstaje wsumie taki dobry tez niejestem bo poznajmowści zarabiam wiec teoretycznie niezałatwiałem sobie pracy .

Gość marc213
Gadanie... kup tą spawarkę i bierz się do roboty. Zrobił tak chłopak, który wcześniej pracował na mnie. Teraz ma firmę, świadczy mi usługi i jest kontrahentem a nie robotnikiem.

Gość gość
jasner jasne , nirpocieszaj mnie bo to tak sensu niema . czy może założyć firme człowiek który niema ochoty do życia otór nie bo on myśli cozrobić by było ciekawie i czasem to jedyne ciekawe jest myślenie jakby fajnie było komus natłuc abomyśli samobujcze samo istne wsumie ostatnio moda nato jest . narazie bede zył jedynie dla wiary gdybym wierzacym nieył to może już by mnie niebyło bo niemam ochoty do życia wsumie .

Gość gość
dobranoc