Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranoja ;/

gdyby mnie tak mąz potraktowal chyba bym zabiła.. przeczytaj

Polecane posty

Gość paranoja ;/

bylam dzisiaj z męzem i znajomymi w pubie, taki szybki drink wieczorny, bo wiadomo dzieci/praca. I dostałam szoku, co moi znajomi wyprawiają. Ona do niego niby w zartach "mój kochany bojlerku" . Mnie samą to denerwowało, innych pewnie też, a już nie wspomnę o jej mężu. I ona tak tak kilka razy, powtarza i powtarza, a że R. już trochę wypił wstał zdenerwowany i powiedział LEPIEJ SIĘ ROZBIERZ I POKAZ SWOJE ROZSTEPY NA CYCKACH I D***E. GWIAZDĄ JUŻ NIE JESTES I NIE BĘDZIESZ. Zdębiałam, nikt nie wiedział, jak się zachować, szybko się rozeszliśmy. na jej miejscu nie pokazalabym się już w naszym towrzystwie. Swoją droga, cały czas mu dogryzała, w ogole coś się dzieje między nimi niedobrego

Gość gość
a macie dzieci?

Gość paranoja ;/
tak, mamy syna

Gość gość
Matko skad sie biora tacy ludzie jak ty?!

Gość paranoja ;/
ale o co Ci chodzi? Po prostu jestem w szoku, jak para kochających się ludzi moze aż tak się zmienić? Jeśli mam jakiś konflikt z męzem, to nie rozwiązuję go poprzez złośliwe dogryzanie w towarzystwie. on nie lepszy. aż przykro patrzeć

Gość baby wcale nie są lepsze
wiesz co ja byłam świadkiem takich sytuacji, nieciekawe i niewiadomo jak się zachować:( jak facet dogadywał żonie, że gruba, ma zwisy a po ciąży liźna itp niby w żartach ale to podszyte takim chamstwem, nawet ostatnio na imprezie domówce u znajomych znajomy tak do swojej żony dogadywał, że seks rzadko, że ona tylko z dzieckiem śpi a on na kanapie:( szkoda mi dziewczyny było, ale powiem Ci że byłam też świadkiem jak to baby dogadują w towarzystwie swoim facetom, że mają małego:O że szybko kończą, że mało zarabiają, są beznadziejnymi ojcami i kochankami:O ludzie nie mają żadnego wstydu, dogryzają sobie i rozwiązują problemy w towarzystwie a to jest chamskie, bo reszta nie wie co powiedzieć, atmosfera się psuje i impreza do kitu.... ja staram się takich osób po takich akcjach unikać na imprezach, bo wiadomo że po alkoholu jeszcze wywody, pretensje itp

Gość paranoja ;/
własnie o to chodzi, ze jak można takie rzeczy wygadywac w towarzystwie, psuć sobie i nnym nastrój ;./ dla mnie niepojęte, zeby w ogole takie rzeczy wygadywac nawet w klótni, bo to świdczy, ze związek to fikcja, nie ma już tam miłosci

Gość gość
a z kim bylo dziecko>?

Gość paranoja ;/
co Ci do tego, z kim było dziecko? I nie martw się, ja nie piłam, byłam kierowca, jesli do tego zmierzasz ;)

Gość gość
pytam z kim bylo dziecko? fajnie macie ze nawet wtyg. mozecie sobie pozwolic na wieczirne wyjscie z domu bez dziecka.

Gość gość
A dla mnie niepojete jest jak czyjes problemy mozna omawiac na forum,musi ci sie bardzo nudzic albo jestes wscibska normalny czlowiek po 5 minutach by o tym zapomnial i zajal sie soba

Gość paranoja ;/
Dziecko było z nianią, poza tym chodzi spac przed 20, więc wyszliśmy jak spało. Nie jestem wścibska, ale zniesmaczona, bo zepsuli nam całe spotkanie

Gość gość
nic lepsza nie jestes autorko. wchodzisz na neta i obgadujesz ich przed połową kraju. hipokrytka

Gość gość
Gościliśmy kiedyś taką parę w domu. Fajni ludzie i niby bardzo dobrze zgrani, zresztą w wieloletnim związku... Tylko raziło mi że ona jemu co i moment dogryza, on zaś miał nieco nieobecny wyraz twarzy... Wkrótce potem okazało się że ją zdradzał i związek się rozpadł. Teraz sądzę że takie krytykowanie to po prostu początek końca.

Gość gość
Autorko jakbym miała takiego męża jak ty to bym się załamała. Cham i prostak i co was to obchodzi jak do siebie mówią znajomi? Szok jaka durna jesteś

Gość gość
malego?malo zarabiaja?zli kochankowie?a jezeli to prawda

Gość paranoja ;/
wiesz, mój mąż nie jest ideałem, podobnie jak ja, ale jak mamy jakiś problem, to nie psujemy innym nerwów i nie robimy cyrków publicznie... ta sytuacja po prostu mnie bardzo zdenerwowala, bo nie wiedzialam kompletnie jak się zachowac

Gość gość
U nas jest jedna zasada : zawsze wobec "obcych" stoimy z mezem za soba murem, a konflikty miedzy nami zalatwiamy w 4 oczy ... nie wyobrazam sobie publicznego "prania brudow" :O Dla mnie to tez wyglada na poczatek konca zwiazku ....