Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauwazyliscie, ze grube kobiety mają przystojnych facetow?

Polecane posty

Gość gość

jak to sie dzieje?

Gość gość
bo to nie chodzi tylko o wygląd ale też o osobowość?

Gość gość
buuhha aa tak pewnie :D i ty nim jesteś :))

Gość gość
jestem akurat szczupłą młodą kobietą zakochaną w tak zwanym dużym facecie

Gość gość
Wiesz co, u mnie byla taka sytuacja, pierwsze milosc ona byla z figury okej. A jak sie okazalo potem drastycznie sie odchudzala. Jak juz ze mna byla pol roku, nagle wlaczyla "eat everything mode" , efekt yoyo, i dziekuje postoje, zaczela przybierac na masie takie wartosci ze nie jeden kulturysta by zazdroscil. I zrobila sie zdolowana kulka. Wstydzielm sie jej. Wiele dziewczyn zagadywala co ja z nia robie?? mialem za dobre serce. ale nigdy wiecej. Teraz wiem co lubie i szukam dopki nie znajde, nie bawie sie w zadne polsrodki. podobaja mis ie kobiety w stylu Emma Heming, Alice greczyn.:)

Gość gość
mi gruby babsztyl odbił faceta ale w sumie i tak nam się nie układało i widocznie chciał kogoś innego tak czy siak, zauroczył go pewnie charakter bo przecież nie gruba d**a co w tym ładnego jak się fałdy tłuszczu wylewają do tej pory był tylko ze szczupłymi a jak mi sie zdarzyło trochę przytyć to od razu sie nabijał, nabawiłam się kompleksów przez to jego odejście do grubasa i stałam się idealnie szczupła i wtedy czułam się naprawdę lepsza :) nie mam nic do grubych to ich sprawa że o siebie nie dbają i tyle, a faceci lubią czasem mieć słoninę ja tego nie pojmuję tak samo jak kobiety kościotrupy mogą sie podobać.

Gość gość
Cieżko to zaakceptować, wiem, ale są faceci którzy lubią grube. Po prostu. Tak jak pytasz co sie komuś w grubej d***e podoba tak można zapytać co sie komuś w chudych nogach podoba.

Są też faceci ,którzy gustują w puszystych ale nie jest to powszechne i jeżeli już ktoś z taką jest ,to tylko chwilowo :classic_cool:

Gość gość
E tam ci przystojni niby wyglądają dobrze poprzez kontrast, przyjrzyj się im dokładniej. Najprzystojniejszych facetów mamy my, zgrabne laski.

Gość gość
Faceci wiedza, ze grube kobiety beda bardziej lojalne, bo i bardziej zdesperowane sa nie majac za duzego wyboru co do tego z kim beda, bo przeciez nie ustawia sie do nich rzadek kandydatow. To bezpieczniejsza opcja bo nie zdradzi, bedzie nadskakiwac, no i pewno bedzie duzo gotowac, piec itp. haha

Gość gość
bo faceci lubia rozesmiane dziewczyny taka gruba rzy juz na widok batonika, geba jej sie nie zamyka :D szczuple kobiety zywia sie lisciem salaty co za tym idzie, zawsze skwaszone, bo wyglodzone :D

Gość gość
Szczerze to nigdy sie z takim czymś nie spotkałam ;)

Gość gość
to chyba do mnie... wiesz podobam się swojemu i czasem się ktoś za mną oglądnie więc chyba tak źle nie jest. A o 5 rano nie wiem jak wyglądam wtedy śpię:P

Gość gość
Moje grube znajome maja zawsze obrzydliwych facetow,jeszcze zadna z nich nie byla z przystojnym facetem w zwiazku.ja jestem zgrabna i moj facet jest mega przystojny

ciekawe co mowia ludzie z boku na twoja "zgrabna" sylwetke i "przystojnego" faceta :D :P

Gość gość
Nie, to do mnie było:) Ciężko stwierdzić jak się wygląda z zakniętymi oczami, ale mój lubi mi się przyglądać jak śpię, więc chyba nie odrzuca go ten widok. A tobie to mogę najwyżej środkowy palec pokazać, o dowolnej porze.

Gość gość
Ja mam nadwage, nie jestem otyla ale z 7 kg moglabym zrzucic i mam przystojnego meza. Jego znajomi uwazali ze powinien miec super laske, modelke wrecz bo on sam wyglada jak model, wysportowany, wysoki, ciemne geste wlosy i widze jak kobiety na niego zerkaja, a on wybral wlasnie mnie i codziennie mowi mi jak bardzo mnie kocha, ze mu sie podobam. Nie rozumiem tej zawisci szczuplych kobiet do tych z nadwaga, ktore maja przystojnych facetow. Nie wiem czy to zazdrosc czy glupota... Kazdemu podoba sie co innego i nie ma co osadzac, bo zarowno gruba jak i chuda moze miec np. potworny charakter.

Gość gość
A zauważyliście, że grubi faceci mają piękne kobiety?

Gość gość
Nie wiem gdzie wy widzicie tych "przystojnych" facetow?! Z pewnoscia nie w Polsce! Oczywiscie, ze kazda mysli ze jej misio najprzystojniejszy, ale patrzac obiektywnie na polskich ulicach to faceci najczesciej maja nadwage, lysiejacy i totalne bezguscia jesli chodzi o ubior...

bo wy nas od razu pozycjonujecie, albo gej albo niechluj. a jak sie taka wyprowadzi z bledu to potem fiku miku przez tydzien gada ze zdradza... :D hsahahaha oj kobiety kobiety... :D

Gość gość
On lubie miec w domu paszteta, wiedza,ze paszet nie ucieknie , a sami na boku dymaj , i czuja taka wladze obsolutna

Gość gość
tez to zauwazyłam. Myślę po prostu że może i te laski były kiedyś ładne i zgrabne ale jak pojawiło się dziecko czy dwoje, obrączka na palcu to po co dalej się starać? Koleżanka mojej mamy lat 39 jak widzę ich zdjęcia z lat młodości to nie chce się wierzyć że taka laska mogła się zmienić w takiego paszteta mimo że po urodzeniu dziecka wcale podobno nie była gruba a teraz ze 30 kg nadwagi włosy z odrostem na 5 cm, poobgryzane pazury. Ale mąż za to jak z reklamy gillette, jest taki przystojny, chodzi na basen i siłownię od wielu lat. Nigdy przy takim facecie bym się tak nie zapuściła.

Moj maz tez jest przystojny i nie mowie tak dlatego "ze to moj misio" tylko tak jest i wiele kobiet mi to mowi. Regularnie uprawia sport, ma sliczna twarz i jego dobrym czlowiekiem. I zgadzam sie z tym co ktos napisal wyzej, ze nie da sie zapuscic przy takim facecie, on mnie sam mobilizuje do cwiczen, do tego ze warto o siebie dbac i dzieki temu razem nadal wygladamy swietnie :)

Gość gość
W Polsce jest mnostwo grubych zapouszczonych kobiet a potem dziwia sie ze same sa ! Na pytanie autora nie zgodze sie z toba przystojni i przecietni nie chca grubych mysle ze brzydcy tez ! To co ty widziales to wyjatki a moze juz malzenstwa gdzie faktycznie po urodzeniu dziecka kobieta nie dba o siebie i sie zapuszcza.

Gość gość
a ja nie cierpie chudych wysuszuszonych kobiet palacych papierosy starsze kobiety wygladaja pieknie, bo sie cale zycie szanowaly, a nie pily i palily jak teraz mlode

Gość gość
wysuszonych przepraszam za blad