Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauwazyliscie, ze grube kobiety mają przystojnych facetow?

Polecane posty

Gość gość
szczuple kobiety zywia sie lisciem salaty co za tym idzie, zawsze skwaszone, bo wyglodzone Co ty nie powiesz coz za zlote mysli! Ja waze 48 kg jem jak kon, makarony sosy ziemniaki nawet fastfoody chociaz nie przepadam . Tu nie chodzi o salate tylko o ruch i sport

Gość Okrutna prawda
Gdyby facet chcial sie do worka kości przytulać to by kupił sobie 50kg kości w markecie - jest to wydatek jednorazowy i nie wiąże się z chodzeniem z tym workiem na pizze,do kina,teatru,na spacery i co najważniejsze zakupiony worek kości NIGDY nie jęczy ze za mało mu czegoś :P

Gość blondas z krakowa
Kobiety z płaskim tyłkiem,bez bioder i bez cyców to porażka nawet jak ma ładną facjatę!

Gość gość
bo kochanego ciala nigdy za wiele , szkielety wyszly juz z mody 🖐️

Gość gość
Zacznijmy od tego ,że nie widzę dużo przystojnych facetów na naszych polskich ulicach...a tym bardziej przy grubych babach :)

Gość gość
Po nocy z taka kraglejsza czuje sie jak mlody bog , a po seksie z tymi niby "szczuplymi" laskami caly jestem poobijany

Gość gość
tu jest jakieś kółko wzajemnej adoracji spaślaków czy co ? :P znam kilka grubych i facetów mają tak pięknych jak one same :D

Gość gość
wiadomo ze im zazdroscisz ale nie kazka moze byc tak sliczna jak one ;)

Gość gość
popisz sobie popisz spasła frustratko jeśli masz sie przez to poczuć lepiej , to łatwiejsze niż przejść sie na siłke

Gość gość
nie musze sie katowac by zainteresowac soba faceta w przeciwienstwie do ciebie, wspolczuje ci...

Gość ina80.
to kwestia gustu. Sama mam wysokiego wysportowanego męża ( od 7 lat) a ja od zawsze w okolicy 90 kg a po ciąży nawet 95.

Gość gość
Ja jestem gruba, to fakt. I rzeczywiście mam bardzo atrakcyjnego faceta. Kiedy mnie poznał, byłam już gruba. Ale oprócz tuszy mam dobre serce, jestem inteligentna, zadbana, wysportowana, pomysłowa, dowc*pna, potrafię gotować. Mam podobne zainteresowania i poglądy do mego partnera. Chyba trafiłam na egzemplarz, który potrafi doecnić coś poza ciałkiem :)

Gość gość
Nie podobaja mi sie grube kobiety ale polki sa za chude!. I wcale nie zdziwilbym sie gdybyscie mianem griubaski nazwaly kobiete ktora nie jest otyla a wyglada normalnie badz ma kilka kilo nadwagi. Ps niedowaga wplywa na nasza osobowosc i mniejszy poziom hormonu szczescia. Dlatego ludzie ktorzy nie patrza na kazdy kilogram jako tragedie sa bardziej zadowoleni z zycia i otwarci na innych a zwiazek to nie tylko sex choc i tu podobno zaleznosc jest taka ze niedowaga wplywa na libido i odczuwanie przyjemnoscci przez dwie strony- mniej namietna kobieta.

Gość gość
mężczyźni interesują się wnętrzem kobiety a dla kobiety wszystko musi być idealne,

Gość gość
każde wnętrze kobiety jest takie samo, różnią się głębokością i ciasnością

Gość gość
szczerze mówiąc znam kilka naprawdę otyłych dziewczyn i tylko jedna z nich ma przeciętnego faceta bo do najprzystojniejszych to on nie należy. reszta to wieczne panny albo biorą każdego co sie nawinie. a że polki są za chude to bym nie powiedziała. jest taki podział że albo bardzo chude albo otyle. mało jest kobiet takich faktycznie zgrabnych, o okrągłych kształtach.

Bo gruba nie oznacza brzydka. Jsa kiedyś spotkałem jedną przy kości, ale bardzo ładną z twarzy. Nawet dawała (chyba) mi nie werbalne sygnały, ale w między czasie chyba poszło coś nie tak, bo zaczęła się mnie obawiać..

Gość brzydal z pomorza
Są grubaski z ładnymi twarzami

Gość glooom
Nie. Nie zauważyłam. Przeważnie są tak przystojni jak one piękne. Znam tylko jedną parę gdzie dziewczyna jest gruba i facet przystojny, tyle że to kilkuletni związek, a ona jeszcze rok temu była szczupła, ładną dziewczyną.

Gość gość
wszyscy maja tak samo wygladac to samo studiowac-medycyne i prawo w tych samych miejscach bywac tak samo glosowac tak samo myslec a nie daj Boziu zeby ktos był stary, niepełnosprawny, chory;/ ech

Gość gość
a co wam te grube dziewczyny przeszkadzaja? dla was najlepiej zeby kazda była wychudzona, z wielkimi cyckami po operacji, powiekszonymi ustami spalona na solarium farbowana tak sie boicie samych siebie?

Gość gość
zreszta uwierzcie, ze niektórych facetow kreca dziewczyny 165 i 65 kilo!