Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krokusek11

baldachimy do łóżeczka dla dziecka

Polecane posty

Gość krokusek11

Kochane, czy któraś z Was kupowała baldachim?? Mi bardzo podobają się takie komplety z feretti razem z baldachimem, dla dziewczynki, taki różowy to cud miód:)) wygląda pięknie.. ale czy to już nie przesada?

Gość gość
absolutnie nieprzydatny gadzet i zbieracz kurzu

Gość gość
Wygląda fajnie ale dla dziecka to nie jest zbyt dobre. Kurz się zbiera okropnie ... Dziecko zaraz miałoby jakieś uczulenia itp. Daruj sobie chyba, ze stawiasz na wygląd a nie na zdrowie :(

Gość Gochaacha
Owszem ślicznie wygląda, jest to element dekoracyjny, z feretti chyba są ze specjalnego materiału który nie zbiera kurzu?Oni mają ogólnie pościele dla alergików i to jest też w zestawach.Trzeba dokładnie poczytać na ich temat

Gość Ja ją znam Magdalenę.
Moje dziecko nie miało,chociaż się zastanawiałam. Dziś już za późno bo jest za duże :)

Gość gość
bardzo przydatne!

Gość gosciowa.....
do czego ????

Dziewczyny, a czy taki baldachim to przypadkiem nie chroni od swiatla? tzn jak dziecko spi i sie go rozlozy to spowoduje, ze swiatlo nie razi po oczkach, moze o to chodzi tez w tych baldachimach? i rzeczywiscie feretti specjalizuje sie w takich antyalergicznych rzeczach wiec mozliwe ze maja jakies specjalne materialy. ja jak bylam mala zawsze marzylam o takim baldachimie nad lozkiem:D

mi wszystkie mamy które znam odradzaly oczywiście nie posluchalam, kupiłam bo mi się cos takiego podobalo, teraz stwierdzam ze te kobiety maja racje i następnym razem nie kupie, kurzylo się tylko i w moim przypadku nie widziałam dziecka jak spolo w lozeczku, akurat taki rostaw pokoju ze nam to utrudnialo kontrole, musiałam wstawac żeby zobaczyć czy wszystko ok

martucha85, a jak z tym swiatlem? nie chroni dziecka? bo jak jest ciemno to lepiej spi, wiadomo. i nie rozumiem dlaczego nie widzialas diecka? przeciez nawet bez baldachimu to mozna go nie widziec jak przykryty, chyba ze patrzylas na dziecko od tylu czyli od strony baldachimu to nie widzialas.

Gość gość
Ja miałam moskitierę. Oprócz tego, że ślicznie wyglądała to chroniła latem przed komarami:)

krokusek11, swietny wybor, rabbit to jeden z moich ulubionych z tej firmy wzorow:) zadowolona jestes?

Gość gość
U mnie się sprawdził.Łóżeczko stało w takim miejscu, że rano światło padało prosto na małego i go budziło.Baldachim świetnie rozwiązał problem.Mój był ściągany ze stelażu i normalnie go prałam więc trudno mówić o zbieraniu kurzu.A w ciągu dnia można go było spiąć i nie ograniczał małemu widoku.

gość, tak samo funkcjonalny jest i mój baldachim:) takze musencja jestem bardzo zadowolona:) rzeczywiscie kolory i cala kolekcja podoba sie wiekszosci znajomym bo ciagle ktos mowi ze swietny komplet kupilam:)