Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem załamana - facet szuka sobie innych kobiet na portalach ;(

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej, odkryłam że mój "ukochany" poszukuje sobie na portalach randkowych innych, "samotnych kobiet":( Nie iwem, co sie dzieje, przecież ostatnio było miedzy nami tak dobrze :( Nie wiem, co robić, jestem załamana, od razu zerwać czy nie zwracać uwagi? Poradźcie :(

Gość jtzzcx
Olej to. To tylko zabawa. Wielu tak robi dzisiaj.

Gość gość
hahaha ten wyżej chyba nie mówi powaznie. olej? zerwij z nim. kopnij go porządnie w d*pe.

Gość gość
nie podobasz mu sie z wygladu i charakteru ! Pewnie medzisz cale dnie , jestes nudna bez pasji i zainteresowan !

Gość gość
nie sądze, żebym mu sie nie podobała z wyglądu czy charakteru, bo jesteśmy razem troche czasu i to on do mnie "podbijał" i był mocno zaangazowany. pewnie szuka dla adrenalinki, bo chce sobie pogadać z kimś innym ode mnie ;/ ostatnio było między nami swietnie, byliśmy na wakacjach, byłam taka szczęśliwa, a tu takie coś nagle ;( nie wiem co robić - kocham go, ale strasznie źle mi z tym, że on sobie szuka innych w itnernecie, moze to tylko rozrywka,a mozek eidyś jakąś naprawdę pozna i mnie zdradzi albo oleje... z jednej strony zranił mnie tym i należałoby się go kopnąć w tyłek, a z drugiej... no nie wiem :( naprawdę myślicie, ze większość osób teraz robi coś takiego dla rozrywki? :(

Gość gość
Pewnie, że tak. Dobrze to określiłaś - dla adrenalinki.

Gość gość
Czyli Twoim zdaniem nie ma sie czym przejmować i po prostu przejsc nad tym do porządku dziennego? Nie martwić sie czymś takim?

Gość gość
hahah, dla adrenalinki. No wez przestan, facet szuka WOLNYCH dziewczyn. dla adrenalinki i zeby tylko przeleciec to by szukal taka w zwiazku, zeby nic wiecej nie chciala. On poprostu szuka nowej dziewczyny. Kapnac go w 4 litery i tyle. Nie marnuj sobie zycia przy takim doopku.

Gość gość
kop go w doopę za wczasu, to psychol tylko jeszcze raczkujący :) jak machniesz ręką on pójdzie dalej w te zboczone klimaty :(

Gość gość
Nie stresuj się takimi bzdurami. On nie szuka innej, tylko chce poświntuszyć wirtualnie. Zagroź, że też się zaczniesz tak zabawiać.

Gość gość
ten wyzej, to pewnie taki sam poszukiwacz adrenalinki. ciekawe co twoj pertner/ka na to..... To jest pierwszy krok do zdrady!

Gość gość
A ile on ma lat?

Gość gość
On ma 23 lata. Jakos mam dziwne wrażenie, że on szuka jakiejś towarzyszki po prostu "innej" ode mnie, nie wiem moze moja osoba, nadskakiwanie i bezproblemowość mu sietrochę znudziła i szuka odmiany ;/ Nie wiem co z tym zrobić, no naprawdę, jest mi tak przykro, ze masakra :( Nic nie wksazywało na to, że coś złego się miedzy nami dzieje, wręcz przeciwnie on zachowywał sie ostatnio świetnie :(

Gość gość
Zapytaj go po prostu czego tam szuka.

Gość gość
W tym wieku co drugi tak robi

Gość gość
Jesli zacznę go o to wypytywac, to będzie równoznaczne z tym, ze znami koniec, powie mi, że go śledzę, szpieguję i wyjdzie jeszcze na to, że to moja wina, bo nie daje mu wytchnienia, a on przeciez tylko sobie niewinnie chce poflirtować ;/ On jest ogólnie takim babiarzem, lubi flirty i podrywy, ale do tej pory sietym nie przjemowałam, bo wiedziałam, ze lubi wzbudzać moją zazdrość - buduje na tym swoje ego chyba;/ Ma sporo kompleksów i wiem, że jak flirtuje z panienkami to sie tym podbudowuje ;/ No ale z tym internetowym szukaniem to trochę przegięcie, dziwnie się poczułam, a samo to już chyba coś znaczy, że jest nie tak... Patowa sytuacja :(

Gość gość
Flirtuje w realu, a ty się wirtualem przejmujesz??? No proszę cię

Gość gość
W tym wieku co drugi tak robi? No nie wiem :( Ale fakt jest faktem, że większość facetów w tym wieku to jeszcze na etapie gimnazjum chyba ;/ To nie tak, że w realu jakos strasznie flirtuje, sam cześto mówi, ze uwielbia jak jestem zazdrosna i ja tego nigdy nie traktowałam poważnie, o każdym flircie wiedziałam, bo sam mi mówił o wszystkim, wkurzało mnie to , no ale olewałam ;/ Ale to w internecie to zupełnie co innego, no szuka "samotnych kobiet" co jest raczej jednoznaczne...

Gość gość
W necie to tylko szuka podniety, a nie kogoś na poważnie. Faceci lubią takie klimaty. Zastanawiające tylko dlaczego szuka wyłącznie wśród samotnych? Hmm... Zazwyczaj to nie sprawia różnicy...

Gość gość
No właśnie i tego się najabrdziej obawiam, czemu to "samotne kobiety" go interesują :(

Też jestem załamana :( ja mam 47 lat, On po 50-tce, jesteśmy razem pięć lat.Szukałam czegoś w historii komputera ......i szczęka mi opadła.Mój Pan szukał kobiet do przelotnych związków,tak się tym wk*******m,że brak słów! Za niedługo mamy urlop,nie wyobrażam sobie wspólnego wyjazdu,w ogóle nie chce mi się nigdzie jechać,totalna załamka :(

Gość Orfraie
Do autorki tematu Zarejestruj się na ten portal randkowy, na którym jest on. Podszyj się za jakąś Marysię, umieść jakieś zdjęcie fikcyjne. Nawiąż z nim kontakt i koresponduj z nim. Dowiesz sie wtedy co knuje. Potem umów się z nim na randkę. Zobaczysz jego minę jak zobaczy kim była przez cały czas "Marysia" z portalu randkowego :P