Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkryłam, ze facet szuka sobie innych na portalach randkowych ;(

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej, odkryłam że mój "ukochany" poszukuje sobie na portalach randkowych innych, "samotnych kobiet" Nie iwem, co sie dzieje, przecież ostatnio było miedzy nami tak dobrze Nie wiem, co robić, jestem załamana, od razu zerwać czy nie zwracać uwagi? Poradźcie

Gość gość
uppppppppp

Gość gość
pogadaj z nim od tego trzebaq zaczac

Gość gość
to powie, ze go śledzę i szpieguję ;/ chodzi mi o to, czy waszym zdaniem jest sens ciągnąć taki związek? czy już powinnam dać mu kopa czy zwyczajnie nie zwracać na takie posuzkiwania uwagi?

Gość pogromca używanych rajstop
jakie portale ??

Gość gość
bo z facetami tak zawsze nie wiadomo o co im chodzi jak chcesz z nim zerwac to co ci szkodzi wyjawic to co weisz

Gość gość
ja sledzilam jednego a pozniej go rzucilam,fajna zabawa

Gość gość
Nie ciągnij tego, jak szuka to znaczy że to go kręci, i tak już będzie zawsze, będzie szukał nowych podniet nawet przez zwykłe flirtowanie przez neta. To jest jak nałóg, zawsze będzie ta niepewność, czy cię nie zdradza....

Gość pogromca używanych rajstop
ile masz lat dziewczyno ??

Gość gość
ja mam 21 lat, on 23. Ale jakie to ma znaczenie w sumie wiek, niedojrzali faceci są w każdym wieku ;/ różnego rodzaju portale randkowe to były, własnie co najgorsze to nie jeden portal, nie chcę sienad tym rozpisywac, bo to nie istota sprawy. istotą jest to, co wg Was powinnam zrobic i co o tym myśleć.. Nie iwem właśnie czy z nim zerwac, nie chcę, ale byc moze muszę :( jest mi bardzo przykro, w kropce jestem, no patowa sytuacja :(

Gość mitologianin
młoda siksa jeszcze jesteś wymień dziada na innego, może tamten będzie miał większego i jajka też

Zostaw dziada, tacy jak on rodzą się co dzień. ale wcześniej niech się tłumaczy ;).

Gość gość
zerwalabym bo jak widac takie bydle nie potrafi byc z jedna kobieta, nie zmienisz gnoja i juz

Gość gość
dzieki za wypowiedzi. jesli zdecyduje się to zerwac, to na pewno mu wszystko powiem, nie zamierzam być tchórzem jak on. ale ciągle sie zastanawiam, kocham go, ale straciłam całe zaufanie, więc czy to ma sens? :(

Gość a no ja
a może ma spróbuj z nim najpierw pogadac dopytaj sie co jest nie tak może nie od razu wyjeżdżaj z wiadomością JA WIEM tylko spróbuj go podejśc - jeśli Ci zaleśy -jeśli nie to od razu kawe na ławę i FINITO

Gość gość
sama na razie nie będę go zaczepiac, jak sie do mnie odezwie, to wtedy spróbuje coś wypytać, bez podawaniu mu szczegółów, że wszystko wiem. dzięki 🌼 nie wiem, moze on jest jakis uzależniony od takiego szukania sobie kobiet w necie? czy to moze być jak nałóg?

Gość sertyna
To zachęcam Cię również do zajrzenia na epolischwife.com, tutaj nie musisz randkować, poznasz naprawdę wartościowych ludzi:)

Gość gość
Jak mozna ciągnąć taki związek skoro On juz oszukuje...