Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mi zrobisz jak mni nie złap

przeklęłam szmatę

Polecane posty

życzę jej śmierci za perfidne niszczenie mojego życia, rozbicie związku i setki złorzeczeń. Czekam spokojnie aż się spełni :)

Gość gość
łoj,łoj,łoj......zapewne się wystraszyła.....:D

Gość sosia samosia
bardzo źle robisz. jeśli moc, która ją chroni jest silniejsza, przekleństwo wróci na twoja głowę bo siły zła nie odpuszczą i na kimś muszą się zemścić.

Gość gość
eee a Ja naslalam Urzad Skarbowy

Ma zapłacić podły k*******n będę jej życzyć śmierci aż się spełni. Niczyjego życia więcej nie będzie niszczyć. Dla mnie może się śmiać, nie obchodzą mnie jej uczucia :) a ja śmierci się nie boję i tak jestem przeklęta, całe życie zakochana w zdrajcy/ oszuście. Nie mam nic do stracenia ale krva też szczęśliwa nie będzie:) a przynajmniej niedługo :)

Gość Is lamia here?
zycz, zycz sama sciagasz pioruny na wlasna glowe

Gość Sportowa
Nie zdajesz sobie dziewczyno chyba sprawy co to śmierć. Nie życzy się jej najgorszemu wrogowi, najwyraźniej nie nauczyło Cię jeszcze życie co to śmierć.

Gość sosia samosia
źle myślisz. na cudzym nieszczęściu jeszcze nikt się nie uszczęśliwił. a przekleństwo, które do ciebie wróci ze zdojoną siłą, może nie oznaczać, jedyne szybkiej śmierci a potworne męczarnie przez latam. lepiej zacznij się modlić :o

Nic nie wróci jeśli ktoś osobiście wyrządził mi zło więc zasłużyła. Oh jej dożyjesz matury krvo? :> Jaka szkoda wieśniaro :o

Gość gość
kochaniutka, jeszcze przyjdzie czas, że tej qrwie podziękujesz za to że sobie tego idiotę wzięła :) wiem co mówię bo byłam w podobnej sytuacji :D ale złościć się masz prawo, płakać masz prawo, wyć masz prawo....aż ci minie :)

Gość Sportowa
Mam wrażenie, że ten post założyła jakaś nastolatka, nie mająca pojęcia o życiu. Z jednej strony to bardzo dobrze ze się nie przejmujesz tym co Ci zrobiła, ale powinnaś jej pokazać ze wrażenia nie zrobiły na Tobie to co ona zrobiła, po prostu sie z tego śmiej. Ale śmierci się nikomu nie życzy !!!!

Gość gość
Nic cię nie usprawiedliwia ,takie złozyczenie komuś to coś strasznego,świadczy też o twojej kulturze,inteligencji.Ludzie się rozwodzili i rozwodzić będą .

Gość sosia samosia
a ja wychodzę z takiego założenia, że jesli facet mnie zdradza, to nie jest wina kochanki a jego. ona po pierwsze może nie wiedzieć o mnie a po drugie jeśli ma "przyzwolenie i chęć" jego, to trudno. znaczy że on nie jest mnie wart a jej. a historia lubi się powtarzać i jej zrobi to samo.

Wiedziała o mnie od samego początku, w wyrachowany perfidny sposób chciała zrobić z mojego życia bagno. Za wszystkie łzy i odebrane ostatnie złudzenia i nadzieje na lepsze życie, spierdzielaj prosto do piekła na wieczność :)

Gość zdecydujcie się
Facet ma żonę i kochankę jednocześnie - źle, bo oszust. Zostawia kochankę i wraca do żony - nie chcecie go. Zostawia żonę i wiąże się z kochanką - też źle... To jak w końcu będzie dobrze, jak żona jest wredną suczą, jak autorka wątku, a ma się szczęście poznać kogoś bardziej wartościowego?

Nie jestem żoną i nigdy nie będę bo zawsze jakaś krva odbierze mi ukochanego

Gość zdecydujcie się
"Ukochanego"? Raczej pożądanego, bo jesteś tak podła że nie wiesz co to miłość

Gość sosia samosia
co ty tak piszesz vide ja. ja żyje od lat w tym samym związku i nikomu w tryby nie wchodzę.

Podła to jest szmata knująca ponad rok dzień po dniu jak zniszczyć mi psychikę, odsunąć ode mnie znajomych, zniweczyć najdrobniejszy plan zamiast po prostu zmusić fagasa by odszedł i zistawił taką frajerkę jak ja. Przeszarżowałaś szmato. Długo się swoim "szczęściem" nie nacieszysz.

Gość gość
a ja Ci kibicuje :) szmaty powinny ponieść konsekwencje swojego postepowania. Jesetem z Tobą autorko

Gość gość
nie wiem czy jesteście bardziej głupie czy wredne :(

Inaczej będziesz mówić gdy Twoje życie będzie z premedytacją niszczyła jakaś krva. Nie ta, bo ona umrze :>

Gość gość
Każdy umrze.

Ona szybciej niż większość : >

Gość gość
Ona k***a a On kto? przciez to On Ciebei zdradz , idiotko ,nie Ona

Gość gość
Za gacie tak się mścisz? No chyba zwariowałas!

Krva która posługuje się tępym fagasem i moimi koleżankami by na każdym kroku niszczyć mi życie nie zasługuje by chodzić na tym świecie rok dłużej

Gość autoreczko, mnie też
kiedyś przeklęła żona kochanka, dziś już męża. z internetu wzięła opis rytuału i go wykonała. ale nie wiedziała, że od lat param się magią i mam wokół siebie energetyczną tarczę ochronną. zgodnie z zasadą trójpowrotu, niewłaściwie rzucona klątwa bądź taka, która się odbija od osoby przeklinanej, z trzykrotnie większą siłą wraca do nadawcy. w chwili obecnej kobieta jest częściowo sparaliżowana, a lekarze nie mogą znaleźć przyczyny choroby. nie baw się magią, bo możesz gorzko pożałować.

nie bawię się w jakieś chore rytuały, życzę jej z całych sił śmierci. I czekam na rezultat bo życzenia są szczere i zasłużone.

Gość autoreczko, mnie też
rytuał jest ukoronowaniem życzenia (czyli intencjonalnej energii). tak czy owak, uważaj, bo ta energia może wrócić do ciebie.