Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam juz dość takiego życia

Polecane posty

Gość gość

Witam. od roku jestem matka od 3lat żoną i mam dość tego ze moj mąż który tak zapewniał mnie ze bedzie pomagał mi w wychowaniu dziecka ma nalane na naszego synka. jego wiecznie cos boli albo cos mu dolega. ale mnie nie moze glowa boleć ani nic. ja muszę byc wiecznie sprawna żeby zajmować sie bardzo żywym i r***liwym dzieckiem. rozmawiałam z mężem ze obiecał mi to i tamto i w ogóle sie nie zmienia sytuacja. nie wiem co robić.. kocham go. ale ja juz tez jestem zmęczona bo mam wrażenie ze mam w domu dwoje dzieci. jakieś rady ??

Gość gość
Myślę,że na samym początku powinnaś egzekwować co mąż obiecał bo teraz to już jakoś nie ma ładu i składu skoro ma w d***e ciężko będzie,żeby mu się odwidziało.

Gość Sportowa
Warto żebyście we dwoje się zastanowili nad dalszym życiem. Dziecko powinno się wychowywać w odpowiedniej atmosferze, a pewnie u Was dość często dochodzi do kłótni :/

Gość gość
Rozstalam sie z nim. Wyjechałam do rodziny na drugi koniec polski. Za pół roku dopiero rozwód. nie bedzie mnie sukinsyn bił.

Mam radę. W Piątek popołudniu powiedz że potrzebujesz wolne weekendu. W sobotę rano wyjeżdżasz (do kumpeli). Wydaj mu instrukcje co zrobić z dzieckiem. Przygotuj mu wszystko (mleko, jedzenie, pampersy itd). Zostaw go na weekend samego i wtedy doceni jaki to obowiązek. Jednocześnie kiedy pobędzie z dzieckiem, zobaczy że to fajnie stworzenie i może zmienić się jego nastawienie.

Gość gość
To juz koniec nawet nie chce mi sie walczyć o tą miłość. uderzył mnie