Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka skakanka 123

Znalazłam dziwne zdjęcie w teczce męża

Polecane posty

Gość anka skakanka 123

Dzisiaj podczas przeglądu znalazłam u męża w teczce dziwne zdjęcie, jakaś babka (chyba starsza ode mnie) z dużą nadwagą opiera się tak lekko zalotnie o maskę samochodu, nie podejrzewam, że to kochanka, bo jest dość odpychająca, a w tej pozie bardziej budzi politowanie niż podniecenie, ale zastanawia mnie kto to jest, nie chce pisac do męża i zdradzac sie, ze to znalazłam, bo jednak moze cos wywęszę - co myslicie ? jak moge sie dowiedziec co to za fota ? po co mogłby trzymac w swojej teczce brzydką, obcą babę ?

Gość gość
Bo ta brzydka baba to jego kochanka moze go bardziej kreci niz ty kazdy ma inny gust tobie sie nie podoba jemu tak. Nikt od tak sobie nie nosi zdj obcych bab

Gość gość
Dla Ciebie brzydka, a dla niego może piękna :)

Gość Is lamia here?
nie zawracaj d**y tylko porozmawiaj z mezem co was k***a laczy w tych rodzinach oprocz prawa do manipulacji?

Gość anka skakanka 123
niemożliwe, że kochanka ja jestem bardzo bardzo ładna, nie szukałby kogoś takiego, wszyscy koledzy jego się mną zachwycają i zawsze mam pełno adoratorów, jestem młoda i nigdy nie byłam w ciąży a tamta babka ma dużą nadwagę i wygląda jakby miała ze 35 lat, ale może to przez nadwagę tak staro wygląda - nie umiem ocenić x po co miałby mnie zdradzać z takim kims ? bez sensu x ale nie powiem mu na razie - bo jednak jakas niepewnosc jest i wolałabym to jakos sama sprawdzic

Gość gość
Kazdy z problemem rodzinnym leci na kafe zamast rozmawiać...

Gość gość
Haha a co znaczy tekst- nigdy nie bylam w ciazy? Sadzisz ze te co urodzily to kaszaloty?

Mąż mojej siostry też miał różne dziwne karteczki w swoich rzeczach... rozstali się, a te liściki były od brzydkiego, grubego babola, z którym teraz jest. Moja siostra jest ładniejsza... widać, że możesz być w błędzie.

Gość anka skakanka 123
nie wiem jak wygladają nago kobiety co urodziły, moze i dobrze wygladają, napisałam jako jeden z argumentów po prostu jakby ktos chciał mi pojechac, ze np. mam wiadro po porodzie, tutaj czesto takie rzeczy piszą

Gość anka skakanka 123
ta kobieta naprawdę nie jest w ogóle pociagająca, tu nie chodzi o to, że to jakas pulchna dziewczynka, której wylewa sie troche z jeansów, to taka typowa kura domowa, matka trójki dzieci, w spodnicy do ziemi rozpietym sweterku i zwyklej luznej podkoszulce wygląda bardzo odpychająco, ja wiem, ze są rozne gusta, ale on nie gustuje w takich babkach

Gość anka skakanka 123
jak moge cos wywęszyc na podstawie zdjęcia ? zeskanuje je zaraz i wrzuce w google w wyszukiwanie podobnych obrazów, moge cos jeszcze zrobic ?

Gość gość
Pewnie to zona kumpla,która mu dała zdjęcie, po zjedzeniu u nich obiadu pewnego pięknego dnia. Tak na pamiątkę.....

Gość anka skakanka 123
acha i to nie jest zdjecie takie jak kiedys były na papierze fotograficznym tylko takie zdjecie wydrukowane na zwyklej drukarce

Gość anka skakanka 123
nie, nie bede pokazywac, ale zaraz wrzuce w google i wyszukam obrazem podobnych grafik, moze ja znajdzie na jakims facebooku albo gdzies tylko kurde nie moge ogarnac tego skanera bo z niego nie korzystałam nigdy :P

Gość gość
Już wiem, ona jest mądrzejsza. Zadzwoń do męża i zapytaj, kto to jest.

Gość anka skakanka 123
jak jestescie takie madre to mi powiedzcie jak to zeskanowac

Gość kkkkasiiiaaaa
może to jego ciocia:)

Gość anka skakanka 123
w ogóle na tej tronie jest napisane "Opcjonalny moduł płaskiego skanera 101" i ze to sie podłącza do innego skanera to znaczy, że to nie jest skaner ? takie cos stoi na biurku prz komputerze ale to jest skaner czy tylko jakis modul w takim razie ? to jak powinien wygladac skaner do którego jest ten moduł ? bo nic wiecej przypominającego skaner nie stoi koło biurka

Gość gość
Anko skakanko, w życiu nic nie jest takie proste jak myślisz. Może i jesteś piękniejsza i chudsza,ale to jeszcze nic nie znaczy. Ona może i grubsza, ale może jego akurat kręci bardziej Może jest po prostu mądrzejsza???? Bo twoje stawianie sprawy,ze w ciązy nie byłaś,albo ,że ona ma ze 35 lat jest takie mało sensowne. A słyszałaś o czymś takim, jak fetysz??? Mąż mojej znajomej zostawił ją dla baby, która ma ze140 kg i są szczęśliwi, bo widocznie on tak l ubi. A poza tym, ta co ma 140 kg jest przesympatyczna, wykształcona, zaradna, dowc*pna, bardzo go kocha i mu to okazuje , jest wierna jak pies, a do tego urodziła mu wspaniałe dzieci, których wystrzegala sie jego poprzednia piękna i pusta żona. Gotuje pierwsza klasa i dba o dom pierwsza klasa, kiedy to jego eks żona spędzała całe dnie w galerii wydajęc jego pieniądze. I dodam tylko,ze wszyscy,ale to wszyscy uważamy że na tej wymianie wyszedł doskonale. Ale nie łam sie może to jakiś przypadek z tym zdjęciem. Nikt normalny nie nosi zdjęcia kochanki . Pozdrawiam

Gość gość
Ja jestem drobną ładną 26 latką, zadbaną (jestem asystentką Zarządu z zawodu) a moj 27 latek zdradził mnie z 34 letnią matką, mężatką, 20kg grubszą, z wiecznie tłustymi strąkami i mega owłosieniem (znam babkę, do której przychodzi na wosk). Jego powód? Bo ty nigdy nie pytałaś o szczegóły mojego dnia w pracy! (ma warsztat samochodowy, interesuje mnie to jak ma problem, ale ogólnie to nie moja bajka słuchać jaki tłok czy rozrząd upolował na allegro). Ja mu odpowiedziałam, że jakby podobał mi się seksowny śmieciarz to też z otwartymi oczami mówiłabym , że "jeżdżenie śmieciarką i podnoszenie kubłów jest fascynujące". Macie powód :) Pozdrawiam, Ps. kopnęłam go w d**ę, ale nikomu już nie zaufam.

Gość anka skakanka 123
ej , nie, kapituluje z tym pieprzonym skanerem, nie mam pojęcia jak to zrobić :O chciałam zdążyć to zeskanować zanim on przyjdzie, bo boje się, ze jutro zabierze teczkę i już nie będę miała dostępu do tej foty ale nie mam pojęcia jak to obsłużyć, porazka

Gość anka skakanka 123
jak mam w takim razie skopiowac sobie tę fote, przeciez jej nie przerysuje :O

Gość anka skakanka 123
pobiegłabym do punktu ksero ale boje sie, ze nie zdazę przed jego powrotem

Gość gość
skoro chodzi na wosk tzn dba o siebie i nie ma owłosienia na skórze, zwaistna flądro , to co że jakas kobieta ma owsłosienie ale jak dba i usuwa to co jej zarzucasz ? może jest brunetką, baby są okropne

Zrób zdjecie zdjecia chyba wiesz jak poslugiwac sie aparatem lub aparatem w telefonie

Gość anka skakanka 123
Ako-chan kocham Cie ! dzieki zrobie zdjecie zdjęcia komorką :D