Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VougeGirl

Jak to powinnam rozegrac?

Polecane posty

Gość VougeGirl

Witam :) mam problem , mianowicie zauroczyłam się w chłopaku, którego nawet nie znam :( ale strasznie mi się on podoba, próbowałam nawiązac z nim znajomośc przez moich znajomych,ale nie wyszło.Myslicie,że zagadanie na "fejsie" byłoby dobrym rozwiązaniem?Poradźcie coś prosze :/// wiem,że to głupie ale w sercu czuję,że to ten...

młoda chyba jesteś. poznasz go lepiej, to Ci pewnie zauroczenie przejdzie. ;) jasne, że napisz jeśli go znalazłaś na fejsie.

Gość Kuki:)
Hej, teraz każdy dodaje się na fejsie ale jeśli on nie za bardzo wie kim jesteś to nie jestem pewna czy powinnaś dodawać. no bo co? dodasz, on z przyzwyczajenia zaakaceptuje i nikt sie nie odezwie... a troche glupio zebyś to ty znowu musiała robić kolejny krok w jego strone i pisać , ja bym jednak troche może odczekała i sprobowała przez tych znajomych. Najlepiej było by wkręcic sie w jego towarzystwo:) Buzka, kuki:>

Gość gość
Ja na fb nie odpowiadam. Maile zreszta tez nie. Zdobadz numer na zasadzie zeby kolezanka podrzucila jemu Twoj. Powinno sie udac. Cos w stylu mam fajna kolezanke jest sama i ostatnio sie nudzi jakbys mial chec to z nia popisz etc. kombinuj ale fb raczy nie