Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patija23

poród w Bochni czy w Brzesku??

Polecane posty

Czy któraś z was rodziła bądź chodizła do lekarza w Bochni albo w Brzesku??

Gość gość
nikt z Pań nie chodził do lekarza w Bochni albo w Brzesku?

Gość gość
W Bochni zdecydowanie lepsze warunki lokalowe itp, ale w razie problemów nie byłabym w stanie zaufać lekarzom w żadnym szpitalu. W Bochni dłużej zostaje się w szpitalu po. Ja po cesarce w Brzesku wyszłam po 3 dobach a w Bochni po pierwszej wychodzi się po 5, a po nastepnych po 7. Chodziłam do lekarza z Brzeska który pracuje w obu tych szpitalach i z nim byłam umówiona na cięcie więc szpital był mi w sumie obojętny. Byle dziecko wyszło z tego całe i zdrowe i po wielu wcześniejszych problemach wreszcie się udało :)

dziękuje za odpowiedź. Zastanawiam się do jakiego lekarza mam iść czy do Bochni czy do Brzeska.

Gość gość
Ja rodziłam w Bochni warunki świetne. Po cesarce wychodzi się w czwartej dobie, po porodzie siłami natury w drugiej. Personel kompetentny, uśmiechnięty.

Gość gość
Witam jakie są warunki w szpitalu w brzesku czy warto tam rodzić czy lepiej wybrać Bochnia ?? Jaką wyprawkę trzeba wziąść w obu szpitalach dla siebie i dla dziecka ? Jaką jest opieką lekarzy i położnych w trakcie porodu jak i po po rodzie ? Bardzo prosze o odpowiedz bo niewiem jaki szpital wybrac do porodu