Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co was denerwuje w wyglądzie i ubiorze kobiet ?

Polecane posty

Gość gość

Ja zaczne: - farbowanie włosow na czerń, super jasny blond(zolty kurczak) albo wiocha 100% blond albo ciemne, do tego pasemka ciemne, czarne, rude,blond, kolorowe :O taki styl lampucery, w Anglii masa lasek z biedoty robi sobie takie paskudztwo, to sie zwie ''ombre hair'' - wiem dzieki reklamie loreala - postarzanie sie ubiorem, mlode dziewczyny w ''powaznych'' butach, garsonkach, sztywnych spodnicach do kolan, takie panie urzędaski,biurwy :O - skarpetki rajstopowe tzw antyg***ty obrzydlistwo - ogolnie rajstopy w cielistym kolorze - za male ubrania u grubasek :( tłuszcz sie wylewa :( - widoczne kropki po depilacji albo niedokladna depilacja i odstające pojedyncze wloski - zarost na rekach i ''wąsik''

Gość gość
A ja akceptuję wszystkich, bo nie oceniam nikogo po wyglądzie, tępa dzido.

Gość gość
Super jasny blond to platyna, złoty kurczak to nie żaden jasny blond. poza tym jeden kolor cacy a inny be? Idiotyczne. Może zanim się wypowiesz to poczytaj sobie bo to ombre hair było hitem sezony i nie tylko biedota takie miała a każda lub prawie każda gwiazda, gwiazdeczka, która na koncie ma więcej niż ty na oczy widziałaś. I zdecyduj się o czym konkretnie piszesz. Bo trochę definicję zmieniłaś. Juz abstrahuje od tego, że obrażasz cudzy styl bo ci się nie podoba. to co wszystkie mają chodzić w mysim kolorze? Jak? Młode dziewczyny w garsonkach tzn jak młode są? i niezmiernie mnie ciekawi co to są poważne buty? no cóż skarpetki sa brzydkie ale nie każda lubi nosić rajtuzy a buty obcierają na gołą stopę. Brzydkie ale czemu ma denerwować? Chodzisz za człowiekiem z mikroskopem, szkłem powiększającym i szukasz pojedynczych włosków? No tragedia, zachował się jeden włos. Ja pier...jak ona mogła wyjść do ludzi, ty spr milion razy. Kropki po depilacji o matko...dobrze, ze nie denerwuje cię że komuś pryszcz wyskoczył czy "bąbla" po ugryzieniu komara. O depilacji rąk nie wspomnę - czysty idiotyzm. Stwierdzam, ze jesteś walnięta. - postarzanie sie ubiorem, mlode dziewczyny w ''powaznych'' butach, garsonkach, sztywnych spodnicach do kolan, takie panie urzędaski,biurwy pechowiec.gif - skarpetki rajstopowe tzw antyg***ty obrzydlistwo - ogolnie rajstopy w cielistym kolorze - za male ubrania u grubasek smutas.gif tłuszcz sie wylewa smutas.gif - widoczne kropki po depilacji albo niedokladna depilacja i odstające pojedyncze wloski - zarost na rekach i ''wąsik''

Gość gość
Super jasny blond to platyna, złoty kurczak to nie żaden jasny blond. poza tym jeden kolor cacy a inny be? Idiotyczne. Może zanim się wypowiesz to poczytaj sobie bo to ombre hair było hitem sezony i nie tylko biedota takie miała a każda lub prawie każda gwiazda, gwiazdeczka, która na koncie ma więcej niż ty na oczy widziałaś. I zdecyduj się o czym konkretnie piszesz. Bo trochę definicję zmieniłaś. Juz abstrach*je od tego, że obrażasz cudzy styl bo ci się nie podoba. to co wszystkie mają chodzić w mysim kolorze? Jak? Młode dziewczyny w garsonkach tzn jak młode są? i niezmiernie mnie ciekawi co to są poważne buty? no cóż skarpetki sa brzydkie ale nie każda lubi nosić rajtuzy a buty obcierają na gołą stopę. Brzydkie ale czemu ma denerwować? Chodzisz za człowiekiem z mikroskopem, szkłem powiększającym i szukasz pojedynczych włosków? No tragedia, zachował się jeden włos. Ja pier...jak ona mogła wyjść do ludzi, ty spr milion razy. Kropki po depilacji o matko...dobrze, ze nie denerwuje cię że komuś pryszcz wyskoczył czy "bąbla" po ugryzieniu komara. O depilacji rąk nie wspomnę - czysty idiotyzm. Stwierdzam, ze jesteś walnięta.

Gość gość
Jaka z*****a :O

Gość gość
Mnie denerwuje - "Dziwkarski "styl ubierania szczególnie młode pokolenie kobiet. - wywalone cycki ( faceci lubią cycki ale tam gdzie pokazywać je można) - zbyt mocny makijaż - " robienie się" słowianek na latynoski i inne takie. ( solarka, jaskrawe blond włosy) - ubieranie czegoś mimo, że do nas nie pasuje tylko dlatego, że " to modne "

Gość gość
-te poważne buty to faktycznie koszmar wśród młodych lasek. to są te faszonistki,co bawią się modą i nie zawsze to dobrze wygląda. -cieliste cienkie rajstopy-nie wiem na co to. generalnie bardzo denerwuje mnie jak kobieta ma posklejane tłuste włosy.w mojej wiosce to się często zdarza u pań w różnym wieku.

Gość gość
gość z 17:08 - jestes jakas nienormalna :O probujesz zablysnąc inteligencją czy co? Tekst sfrustrowanego babsztyla

Gość gość
postarzanie sie ubiorem, mlode dziewczyny w ''powaznych'' butach, garsonkach, sztywnych spodnicach do kolan, takie panie urzędaski,biurwy Was chyba p**********o: A niby jak ja, dziewczyna 25 lat, pracująca w biurze mam się ubierać??? Jak k***wka z ulicy? Czy w dres? Tylko wiocha uważa elegancki obiór za nieładny;/

Gość gość
ty u góry ja uważam że gość z 17.08 ma sporo racji , czasami zrobię jakiegoś majaka ale to też przez to że depilator nie wszystkie krótkie włoski chwyta i jak tego nie zauważę podczas depilacji to potem mam biegiem wracać do domu z powodu włoska na łydce ? :P:P:P:P:P:P

Gość gość
ty u góry czyli gość 17:39

Gość gość
ty u góry czyli gość 17:39

Gość gość
na pewno zabicie wakacyjnej nudy:D

rozumiem, fajnie sobie pogadać. Tylko, że to kolejny tego typu temat w odstępie kilku tygodni i ten jad...nie wszystko wszystkim musi się podobać, nie trzeba tak agresywnie tego pisać.

Gość Viol-ka
tępizny umysłowe---delikatnie powiedziane;)

Gość gość
a ja mam zawsze gładkie nogi :D dostałam w końcu taki porządny depilator philipsa, nareszcie z dyskami a nie pęsetami i depiluje baaaardzo dokładnie :) też mnie już denerwowały te czarne kropki zaraz po depilacji (oczywiscie u siebie) co do przeźroczystych rajstop to po pierwsze nogi ładniej w takich wyglądają jak ktoś ma jakiś zaczerwieniania itp a po drugie wiele kobiet nie może przychodzić do pracy bez rajstop, muszą zakładać chociaż takie przeźroczyste.

Gość gość
wow znawcy bez gustu zaczna sie wypowiadac ;)))

Gość gość
ubiory to jak przyroda,gdyby wszyscy wszyscy jednakowo sie ubierali swiat bylby szary:)

Gość gość
Mnie wkurza tylko niechlujstwo i brud

Gość Sportowa
Mnie równiez najbardziej odrzuca również u mężczyzn niechlujstwo :/ jak od kogoś śmierdzi aż w oczy szczypią

Uważam, że przejmowanie się cudzym wyglądem jest bezsensowne. Niech każdy chodzi ubrany jak chce. Mnie przeszkadza zapach kiedy stoję obok kogoś kto nie mył się tygodniami i uderza mnie w nos zapach, wtedy oddalam się na tyle aby nie czuć. Nie denerwuję się, nie oceniam. Taka nadwrażliwość na cudzy wygląd i ocenianie jest niezdrowe psychicznie. To jest zagłuszanie sobie swoim kompleksów. Zakłuszanie, a nie pracowanie z nimi.

Gość gość
nie podobaja mi sie dlugie tipsy szerokie takie ze widac z kilometra ze to sztuczne nadmier opalenizny czarne odrosty u blondynek oraz bardzo cienkie dlugie wlosy proponuje zmiane fryzury albo chociaz pianka dodajaca objetosci

Gość slepe podarzanieee
ślepe podążanie za niby modą i tym co akurat dana szafiarka ( jakieś tuski, matafaszony) napisze , że jest trendy a co absolutnie passe .

Gość gość
wystarczy popatrzec na joanne horodynska

Ten temat był już rozwijany w 4 różnych wersjach. W zwiazku z tym, że nie lubię się powtarzać, napiszę tylko, że nie lubię tłustych włosów u kobiet i u mężczyzn i poogryzanych paznokci.