Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinka7349

czy wszystkie skorpionice są trudne do zaspokojenia?

Polecane posty

Gość ewelinka7349

Jestem skorpionicą i bardzo trudno mnie w pełni zaspokoić.. Miałam już kilku facetów ale żaden do końca tego nie zrobił, było mi dobrze jednak po seksie czułam niedosyt

Gość gość
Ja mam skorpionkę i podobno jest jej ze mną dobrze.Mam dużego i szybkiego,ale też dogadzam jej na wiele innych sposobów.Sądzę,że skorpionki powinny mieć bardzo gorących facetów.Potrzeby są większe,ale ja mam jeszcze większe :)

Gość gość
skorpion tutaj-mialem skorpionice i wiele komplementów usłyszalem :)) Lubie gre wstępną i ogolnie sex apeal :))

Gość gość
To najwspanialsze kobiety z pod tego znaku,ale powinno się o nie dbać szczególnie.

Gość gość
Nienawidzę skorpionów, dzięki Bogu, że urodziłam się dwa dni wcześniej bo sama bym była spod tego znaku. :O Miałam wiele znajomych spod tego znaku. Kobiety: Są niby ambitne, ale tak naprawde nie wiedzą czego chcą. Większość jest jak czarna wdowa, jeżeli nie zdominują faceta... To go zniszczą. Faceci: Na początku tajemniczy, na dłuższą metę robi się to irytujące i przy okazji wychodzi, że myślą o swojej partnerce jako obiekcie seksualnym. Skorpiony i Wodniki są najgorsze pod względem charakteru i potrzebują osób uległych... Inaczej jest tragedia. :(

Gość gość
Ty wyzej - ja tez sie ciesze ze skorpionem nie jestes , bo zniszczyla bys na reputacje :) Z ta ambitnoscia to troche za daleko sie posunelas. Ja uwazam siebie za osobe ambitna i jestem osoba zdecydowana :) ... A tak wracajac do tematu ja jestem skorpiomka i moj facet w pelni mnie zadawala. Kochamy sie czasami nawet po 3 razy dziennie :) z czego on jest bardzo zadowolony bo ma bardzo wysokie libido.

Gość gość
potwierdzam-skorpionica :(

Gość Sztywniaczek
Ja mam to samo i cieszę się,że mam skorpionkę :)

Gość gość
25.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość - Drogi amybitny skorpionie, nie potrafiący czytać ze zrozumieniem... Ja opisałam tu osoby, z którymi ja miałam styczność, osoby te nie odnoszą się do całości... No ale skoro większość z nich stworzyło jeden spójny schemat to coś musi w tym być. :D Dobrze, że wy jesteście szczęśliwe ze swoimi partnerami... Ale Panie Skorpion (Nie ma takiego słowa jak skorpionice tak w ogóle), które ja znam to wredne zołzy i tyranki. To moja ostatnia odpowiedź, jeżeli ktoś wyjedzie mi z bólem d**y tutaj... To znaczy, że moja wypowiedź jest prawdą i go ruszyła. :D

Gość gość
wy wierzycie w te bzdury?

Gość gość
Nie jakos mam gleboko Twoja odpowiedz i Twoje opinie:) Wrzucajac wszystkich do jednego wora jest zalosne :) x Masz chyba problemy sama ze soba ... Ja odpowiedzialam bardzo delikatnie na Twoj post ,a Ty odrazu oceniasz i wyzywasz :) Aby byc zolza czy tyranka wcale nie trzeba byc skorpionem ... Sama przyznaj Ty skorpionem nie jestes a juz rzucasz jadem i juz udowowdnilas ze jestes zolza ... Po za tym nie mam problemow z dogadywaniem sie z innymi ludzmi Ty masz , wiec moze problem lezy po Twojej stronie ?

Gość anilingus
wierzą i się przejmują :(

Jestem skorpionem i jestem w pełni zaspokojona, fakt, charakterek mam dość wyrazisty, ale ogólnie jestem bezkonfliktowa :P

Gość gość
ja bym na temat panów skorpionów mogła wiele mówić, fakt w łóżku są rewelacyjni, potrafią dogodzić i dbają o to aby dla partnerki było dobrze z nim, jednakże do życia na dłuższą mete się nie nadają, niestety

Gość ewelinka7349
Proszę o nieocenianie charakteru i zachowań Pań Skorpion tylko odpowiedzi jak w temacie

Gość gość
Skorpionice dobrze przebzykac to trzeba jej pare razy dobrze nawtykac i nigdy ci nie powie ze jest dobrze wybzykana