Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spozniona

Spóźniony okres..

Polecane posty

Gość spozniona

Martwić się czy nie? Okres powinnam dostać ok. 21 lipca. Jest już trochę po tej dacie. około 2,5 tygodnia temu kochałam się z chłopakiem i była dość niebezpieczna, jak dla mnie sytuacja, bo doszedł on, ale nie we mnie, tyle że sperma wylądowała na moim odbycie i w okolicach pochwy. Oczywiście przemyłam się od razu. Kochaliśmy się jeszcze kilka razy, ale uważaliśmy już. Denerwuję się strasznie, bo boję się, że mogło do czegoś wtedy dojść. Może to przez stresujące sytuacje, które były w międzyczasie oraz zmianę klimatu? Poradzicie coś?

Gość gość
Według mnie nie ma czym się martwić. Jeśli za jakiś nie dostaniesz miesiączki, zrób sobie test ciążowy, lub wybierz się do ginekologa, wtedy będziesz miała stu procentową pewność ;)

Gość elwinos
2,5 tygodnia temu był moment w cyklu, kiedy to najłatwiej mogłabyś zajść w ciążę, z drugiej strony stres potrafi opóźnić, ale jeśli piszesz, że penetracja odbywała się bez zabezpieczenia to szansa jest, bo partner mógł "popuścić" w trakcie.

Gość spozniona
dzisiaj podczas kapieli ulecialo mi nieco krwi i zaczely sie bole "na okres" to chyba dobre oznaki :)