Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bezdzietne, pracujące męzatki- gotujecie codziennie?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja nie i szukam usprawiedliwienia:P

uooooooo.....jakie pytanie. Kolejna sluzaca sie produkuje.....ze jeszcze takie kobiety istnieja....porazka

Gość gość
Ja jestem bezdzietną i obecnie nie pracującą mężatką i nie gotuję, chyba że mi się chce, a tak to wolę na kafe popisać ;)

Gość gość
Nie. Bo nie lubię i mój ukochany rączki też ma

Gość gość
ucieszyłyście mnie ;)

Gość gość
to robicie całymi dniami >?

Gość gość
ja nie gotuje coś Ty. Mój mąż gotuje. Jest równouprawnienie. Wraca wcześnie z pracy to gotuje obiad. ja mam bardziej wymagajaca prace niz on i nie wyobrazam sobie po pracy jeszcze pzy garach zapitalac. jak wracam to obiad jest na stole, posprzątane i pozmywane w zlewie.

Gość gość
ja gotuje ,musze codziennie miec dobry obiad.Nie jest to dla mnie żadna kara bo gotowanie to moja pasja,różne kuchnie.No i sama lubie dobrze niekoniecznie duzo zjesc.

Gość gość
spaliłabym sie ze wstydu jakbym wymagała od pracującego chłopa żeby obiady gotował . Ale j ka się ma ręce lewe ...

Gość gość
a niby czemu ? to ja mam zapierniczac przy garach tylko dlatego za mam cycki ?? daj spokoj... moj maz pracuje do 14, a ja do 17 więc chyba logiczne ze to on gotuje :/ zresztą czego tu sie wstydzic.

Może nie jestem mężatką ale moje życie nie wygląda inaczej od nich Nie gotuję codziennie, robię to może raz czy 2 razy w tygodniu albo i rzadziej

Gość gość
widze ze tu same tradycjonalistki. obiady gotuja i na odkurzaczu zasuwaja, zeby chlop mogl ułozyc d*pe na kanapie z piwskiem i kiepów ogladac. Gratuluje :)

Gość gość
co innego kiedy obobje pracują ale jka baba w domu isediz i jeszcze obiadu nie u gotuje bo jej sie nie chce to co mam zrobić ? brawo jej bić?

Również lubię gotować ale nie mam na to czasu ponieważ pracuję głównie od 10 do 18. Mój facet dostosowuje się do mnie i pracuje tak jak ja więc też nie gotuje. Robię to wtedy kiedy mam wolny dzień i ochotę. Mój facet robi obiad bardzo rzadko (chyba tylko kilka razy) za to codziennie robi śniadanie i II śniadanie do pracy więc nie mam zamiaru wymagać od niego jeszcze obiadu

Gość gość
a później sie dziwią , ze facet do mamusi jeżdźi co chwila bo tylko tam mozę zjeść jakieś gotowane jedzenie .

pracuję, po pracy nie ma czasu na robienie obiadu (zwłaszcza gdy wracam o 19. lub później) robimy z mężem obiady w wolnym czasie "na zapas"które po prostu sobie odgrzewamy na tygodniu i tyle :P czasem jemy na mieście ...

Gość gość
jak siedzi w domu to ja nie wiem co robi caly dzień ?? mój tam lubi gotowac to co mam mu zabronic i powiedziec : hej, usiądź na d***e z piwem i czekaj na mnie az przyjde i obiad zrobie, bo jesteś chłopem ??

Gość gość
Śniadania ja robię, a kolacje to juz wspolnie. jak kobieta obiady gotuje to jest ok, a jak facet to juz wielki bulwers. niby dlaczego ?

"a później sie dziwią , ze facet do mamusi jeżdźi co chwila bo tylko tam mozę zjeść jakieś gotowane jedzenie ." My razem jeździmy do jego mamusi na obiadki :classic_cool: Niestety u niej też są one nie za często U mojej nie jemy bo jakoś mi się nie uśmiecha jedzenie tłuczonych ziemniaków z tłustą polewą i skwarami lub ociekających tłuszczem placków