Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Felicja Kapelutek

Aktywna mama karmi piersią

Polecane posty

Gość Felicja Kapelutek

Zacytuję: "mam czas na wszystko - sprzatam, gotuje, bywam duzo poza domem, nawet ostatnio umylam 9 okien w domu, wiec zyje aktywnie nie zamknelam sie w domu z powodu kp. Mam czas na makijaz, pomalowanie paznokci, i zrobienie fryzury. Poza tym duzo tez daje to ze maz mi pomaga." I co łyso mam matki karmiące mm? :D

Gość gość
ja tam nie umyłam 9 okien ale pracuję ;) do tego, mam pasje, nie tak jak niektóre nażreć się, nachlać i wypalić pakę fajek co jest przeszkodą w kp ;)

Karmie piersią - ja się nie ograniczam, ale często ograniczają mnie inni. Ostatnio byliśmy w Aqua Parku - pokój dla matki z dzieckiem to toaleta, zlew i TABORET - i że niby mogę spokojnie, wygodnie nakarmić, a żeby się załatwić posadzę maluszka kilku msc na taborecie?? :D Chociaż z tym drugim każda mama miałaby problem ;) A w domu - w domu luzik, chyba nawet karmienie naturalne ułatwia zajmowanie się domem - mniej szykowania i zmywania ;) Dziecko głodne - karmie - dziecko najedzone Wszędzie jeżdżę autem i karmię w swoich 4 kołach zanim ruszę w miasto ;) Chodzę po górach, plażach, zwiedzam, jeżdżę nad jeziora - chyba to jest aktywność, a nie mycie okien ;)

Gość gość
B1q7hRJQztRAvJZlnAUyEvHd