Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeszcze prawiczek,a już 29 lat

Marzę o związku z piękną kobietą, ale jestem bardzo nieśmiały

Polecane posty

Witam. Marzę o związku z piękną kobietą. Jak do niej zagadać? Czy odrzuci mnie jak wyczerpią mi się tematy do rozmów? Czy jak będę mało mówił to będę dla niej nudny? Czy taka kobieta byłaby wstanie zaakceptować moją małomówność i spokojną osobowość?

Powiem tak, jestem nie tyle co nieśmiały ile spokojny i małomówny, no i troche nieśmiały, spięty - jeśli chodzi o rozpoczynanie rozmowy z piękną kobietą

To już jest kwestia charakteru danej kobiety. Inne wolą mówić, a żeby mężczyzna je słuchał, zaś drugie lubią dlugie wymiany zdań.

Gość gość
Piękna kobieta na pewno by wolała pięknego faceta.

w takim razie zacznij od rozmowy z nie piekna kobieta.. tylko normalna :)

Nie chcę normalnej. Albo Piękna albo wogóle.

Gość gość
No to zarabiaj dużo, to jakaś poleci...

PIEKNOSC, to rzecz wzgledna :) to co jest pieknem dla jednego, potrafi byc brzydkie dla drugiego... dobranoc tymczasem 🖐️

weź się w garść i podchodź do dziewczyn zaczynając rozmowę. Bojąc się nic nie osiągniesz jak się stresujesz powiedz to jak ci kręci też jej to powiedz co jest w niej seksownego. Każdy przez strach musi przejść. znalazłem ciekawy blog może ci się spodoba www.v1ncent.pl

Gość Markiz de Balzac
Popieram prawiczka. Jak już spadać z konia to z pięknego, szlachetnego, a nie z jakiegoś przeciętnego tudzież jakiejś szkapy hehe ;)

Róbcie tak dalej panowie. Tylko potem nie płaczcie, że macie 40 lat, a nawet kobietę za ręke nie trzymaliście.

Gość gość
takich malomownych , nudziarzy to nawet przecietne nie lubia a ty mowisz o pieknej .

Gość gość
Nie każda piękna lubi wygadanych i co chwile śmiejących sie pajaców. Są też takie piękne kobiety które lubią małomównych i spokojnych. A tylko tępa baba będzie się nudziła przy kolesiu który mało mówi.

Gość gość
tak, pewnie kobiety lubia niesmialych a faceci brzydkie laski..

Gość r online
autorze, kobiety uwielbiaja spokojnych facetow, takich ktorzy nie rywalizuja z nimi we wszystkim. Nie przejmuj się, z pewnoscia masz wieksze szanse niż te glosne cwaniaczki ;) Zagadaj o p*****le, cokolwiek, takie zwykle sprawy.

Gość gość
Szanse 50/50.

Gość gość
Idź na kurs NLP, wejdź na blog oswieconykochanek. Znajdź w sieci film podrywacze a na początek przeczytaj Neil Strauss - Gra i Mystery - zwab piękną kobietę do łóżka to będziesz wiedział o czym mówię

A z drugiej strony to czemu taki prawiczek ma nie marzyć o pięknej kobiecie . Jeżeli jego rola według kafeterianek ogranicza się do zapewnienia dobrobytu kobiecie i jej potomstwu to niech chociaż ona ładna będzie . Ma chłopak na bazyla tyrać?