Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam pytanie do facetów

Polecane posty

Gość gość

załóżmy,że nie widzieliście się ze swoją ukochaną około 6 miesięcy, to czy jak się z nią spotykacie to macie ochotę na seks i czułości? czy juz od niej byście się odzwyczaili?

Gość brood ass
po pół roku to bym przez tydzień z baby nie schodził

Gość gość
jasne, z moim juz raz sie nie widziałam 4 miechy i tez tak mówił, że przez tydzien ze mnie nie zejdzie, a jak przyszło co do czego to było raz w ciągu tygodnia ;O

Gość gość
pewno nawet nie będzie miał czasu na seks, bo spędzanie czasu z mamuśką i znajomymi będzie ważniejsze :O czyż nie panowie ?

Gość gość
na serio po takiej rozłące chcielibyście cały tydzień spędzić ze swoją dziewczyną? bo faceci chyba aż tak nie tęsknią jak kobiety

przecież to nie byłoby 24/7. nie wiem co było przyczyną rozłąki(więzienie, wyjazd) ale pewnie jakiś kontakt był, więc to nie byłoby streszczanie sobie w 7 dni, ostatnich 6 miesięcy. nie wiem z czym wy tęsknicie, ale ja bym tęsknił za spędzaniem czasu z kobietą. seks, przytulanie w czasie fimu czy rozmwoy przy porannej kawie

ale naturalne jest, że chciałbym się spotkać z kumplami, przyjaciólmi jeśli nie widziałem ich pół roku. na pewno nie zamknąłbym się na tydzień z kobietą w sypialni. trzeba jeść łyżką a nie chochlą ;)

Gość gość
no wiadomo,że nie streszczanie sobie tego co się robiło przez pół roku, tylko właśnie ta bliskość, fizyczność której tak długo nie było. no ale faceci pewnie bardziej się odzwyczajają od partnerki

za wszystkich facetów nie odpowiem. od siebie trochę napisałem. nie wiem o co chodzi z tym odzwyczajaniem się. konkrety tu żadne nie padły. dużo zależy jak się układało przed wyjazdem i jak długi był związek, oraz co było w czasie rozłąki.

Gość aron
Ja żeby się nie odzwyczaić od ukochanej,w delegacji r****m inne i po powrocie nie mam z tym problemu.Czym częściej r****m,tym lepiej r****m i bardziej chce mi się r****ć.