Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybrano mnie.jkl;

Ładny charakter pisma , czym jest oznaką?

Polecane posty

Gość wybrano mnie.jkl;

Mówią że ogólnie estetyki

Gość pedantka aaa
pedantyzm :)

Zdania co do mojego charakteru pisma są skrajnie różne. Jednym się podoba, inni uznają za nieczytelny. Dodam, że mam staroświecki, XIX-wieczny charakter pisma...

Gość gość
miałam zawsze ładny,swego ,czasu klasa wybrała mnie na sekretarza i min.wpisywałam tematy do dziennika

Gość pismo lekarza ,estetyki
i:))etyki

Gość gość
podobno po charakterze pisma mozna wiele o czlowieku powiedziec ładny czyli? ? niektorzy maja styl pisma technicznego ja osobiscie kresle duze litery, rowno od linijki do linijki, ba czasem ta linijka zbyt niska:P kragle rowne litery, o i wszystkie brzuchate to :O swiadcza o ukrytym erotyzmie ;P

Gość gość
moje pod techniczne podchodzi ..?

Gość gość
Moja koleżanka przepięknie pisała. Była miałką dziewczyną, zahukaną, bez cienia osobowości, bała się wyjść poza szablon. Co dziwne, ci, których ja spotkałam a którzy pisali pieknie byli ludźmi wbitymi w schemat, szablon, bali się wyjśc poza. nauczyli się tak pisac ze strachu dawno temu i tak pozostało.

Gość gość
czego oznaką, nie czym.... co za debile na kafe... ładny charakter pisma jest zdecydowanie oznaką pedantyzmu. taki obiektywnie ładny. jeszcze zależy kto co subiektywnie uważa za ładne pismo, mi mówią że ładnie piszę a pedantką ABSOLUTNIE nie jestem. ale też nie zawsze piszę jednym charakterem pisma, mam ich kilka.

Gość gość
po stylu pisma poznaje sie osobowosc czlowieka:)

Gość gość
czego no you pomylyłka no, al kazdy mądry wie w kim :D rzecz ahah

Gość gość
ale też nie zawsze piszę jednym charakterem pisma, mam ich kilka. ____ styl pisma ma sie tylko jeden mozesz zmieniac na pochyle, rozlaczne, bezgrane etc a grafolog i tak rozpozna twoja osobowosc ____ jego nie oszukasz tym, ze napiszesz inaczej literke :D

Gość gość
i to co chcemy ukryc, jednak widac :P dlatego staram sie nie pisac liscikow milosnych:P nie podaje odrecznie napisanego nr tel a podpis stawiam nieczytelny :classic_cool:

Gość gość
moj znajomy tez bardzo ladnie pisze , prawie jak baba. Zawsze sie nasmiwalismy z tego az sie okazalo... ze jest gejem :D

Gość gość
a podpis stawiam nieczytelny cool.gif ---------podpisujesz sie krzyzykiem? to nic, tez do rozpoznania po linii prostej :D a ten kolega pedal nie pisze przyadkiem rozowym tuszem? zamiast interpunkcji wstawia kwiatki? :D

Gość gość
nie krzyzyzkiem podpisuje sie gryzmolkiem :classic_cool: mam ci zademonstrowac w poincie? albo opisze wiec tak zaczynam od srodka, potem pod katem 45st w w lewy gorny rog, nastepnie prawie pod 90 w prawo i w dol tak by przeciac srodek od ktorego zaczynam, przeciagajac w dol by kreska byla dluzsza.kolejny ruch piorem w prawo i do gory by idelanie znow przeciaz srodek rozumiesz? :classic_cool:

Gość gość
czyli jestes labilna emocjonalnie :D L :D

Gość gość
emocjonalnie jaka jestem ? a co to sa emocje od tego zacznijmy :P

Gość gość
L Mobilna:D

Gość gość
moj znajomy tez bardzo ladnie pisze , prawie jak baba. Zawsze sie nasmiwalismy z tego az sie okazalo... ze jest gejem smiech.gif to nie od tego zależy ;P mojemu Tacie bliżej do homofoba niż do geja a pięknie pisze ale to dlatego, że kieyd był w szkole to jeszcze uczyli kaligrafii, a on zawsze był prymusem. do tej pory pisze piórem i ma przepiękny charakter pisma.

Gość gość
jaki spostrzegawczy ktoś ;0 inni tego nie zauwazyli

Gość gość
może twój tata jest krypto-gejem :D

Gość Emilka2213123
ja mam podobno ladne pismo , takie pochylone w prawo tylko czasem mało czytelne

Gość gość
jak mozna miec ladne pismo i nieczytelne ? :classic_cool:

Gość gość
nie wiem czy ladny charakter pisama jest czegokolwiek oznaka ale wiem ze sposob w jaki sie podpisujemy, czy calym imieniem, czy nazwiskiem, inicjalami to mowi o nas, czy pismo jest przechylone w prawa lub lewa strone, jakie robimy ogonki dla liter YJG po tym mozna wyczytac troche o czlowieku

Gość gość
ładne pismo mają osoby nieco ograniczone i nudne, za to mające o sobie duże mniemanie

Gość gość
jasne ze mobilna :classic_cool: a co to ma do pisma to nie wiem