Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet kupił mi ponad 450 paczek tamponów...jak się zachować?

Polecane posty

Gość gość

Powedział że wylicytował na ebayu...mam przyjąć czy oddać mu kasę czy powiedzieć że ich nie chcem - bo chyba w piwnicy muszę je trzymać, bo w domu nie mam miejsca.

Gość gość
Jest w Tobie zakochany ;) mogl kupic za to 450 paczek gumek a wolal tampony dla Ciebie to piekny gest :))

Gość gość
a płynu do naczyń nie dorzucił? zaraz napiszę kawał, to pokumasz i się pośmiejesz z tego słodkiego gestu:p zaopatrzył się do końca życia , znaczy się do menopauzy :p:p:p przewidujący jak cholera, hehe:) [] przychodzi facet do sklepu w celu zatrudnienia, no i właściciel przybytku pyta, czy umie sprzedawać. Na co facet, że mniej więcej. Na to właściciel mówi: to patrz jak się to robi. Wchodzi jakaś babka i prosi o ręczniki papierowe. Właściciel podaje i z szarmancją mówi: a może płyn do okien, mamy super promocję na fajny, nie pozostawia smug, szybko się czyści, skutecznie. Babka: no w sumie to mogłabym wziąć, akurat mi się skończył. Na co właściciel: a może jeszcze super chłonną ściereczkę, raz dwa, wytarte bez smug i kałuż. Babka: a no to poproszę. No i po zapłacie wyszła. Właściciel mówi do faceta - przyszłego sprzedawcy, czy pojął, ten owszem, pojął. No i został w sklepie sam. Wchodzi młoda dziewczyna i prosi o podpaski. Ten jej podaje i pyta: A może płyn do okien? Ona zdziwiona pyta, po co jej płyn do okien... On: no bo jak się pier.dolić nie możesz, to chociaż se okna umyjesz:-D [] nnoooo, teraz już wiesz, dlaczego do tamponów powinien dorzucić tobie płyn do okien:classic_cool:

Gość gość
podziekuj i podziel sie z kims

Gość gość
ja bym sprzedała :D

Gość tototjg
Sprzedaj w zestawach np po 10 paczek tamponów tanio