Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chlopak zostawil w ciazy, co zrobic?

Polecane posty

Gość gość

bylam z chlopakiem, znalismy sie niecaly miesiac i poszlismy do lozka trwalo to trzy miesiace calosc, potem nie chcial sie wiecej spotykac, przyjechalam do niego w maju przytulil mnie pierwszy mimo ze nie chcialam dotknac pierwsza, i obiecal ze beda spotkania i kontakt, od tamtej pory tylko sms nie chce odebrac nawet tel ode mnie. caly czas mowi ze pracuje, ze nie ma czasu, ze wazniejsze imprezy sie pojawic, bo jakiegos kolegi rok nie widzial.. i tak 3 miesiece sie nie widzielismy juz. dzis napisal ze to dlt bo bylo uczucie ale minelo i obawia sie ze bede plakac na spotkaniu, ze bede chciala wrocic do niego. mimo ze wiele razy pisalam iz pierwsza go nie tkne jesli nie chce... na dodatek jestem w ciazy z nim ale pewnie mi nie wierzy, pewnie ma mnie za szlauf ze nie jego...nawet przestalam od 20 dni widywac sie z innymi kolegami zeby nie byl zazdrosny. ja nie moge znow do niego pojechac, znow sie ponizyc. co mam zrobic? czekac na rozwiazanie i wzniesc sprawe do sadu o alimenty? przez te 3 miesiace bylam mila, myslalam ze bedzie dobrze jesli przestane sie czepiac jak kiedys. ale to nic nie dalo. co bym nie zrobila to i tak jest zle. to byl moj pierwszy chlopak na powaznie i seks... podobno ja tez bylam jego pierwsza na powaznie. czy na prawde nalezy az tak skreslac dziewczyne bo uczucie minelo? mysle juz o najgorszym... napiszcie mi dokladnie co powinnam zrobic.

Gość gość
mtv got me pregnant :classic_cool:

poszlismy do lozka trwalo to trzy miesiace" ----no no no gratulacje :)

Gość gość
o k***a... ze komus chce sie pisac powiesc na cala strone :D

Gość gość
zacznijmy od tego....ile masz lat dziecko?

Gość zostaw mu dzieciaka
ja bym pojechala do niego albo jego rodziców po porodzie i zostawila im dziecko, w koncu tak samo jego jak i twoje jak beda miec wątpliwości to zróbcie testy DNA i po sprawie

Gość gość
ty dla niego przestałaś spotykać się z kolegami a on ci taki numer wywinął. skurczybyk ostatni! Jak żyjesz bez kolegów biedactwo, dajesz rade?? Przytulam .............

Gość gość
Ja bym go postraszyła alimentami, jeśli się dalej będzie migał to idź do sądu. Tu nie ma nad czym się zastanawiać, jak gość jest nieodpowiedzialny to może i lepiej żeby wyciągnąć od niego alimenty i tyle, niż żeby za kilka miesięcy pojawił się temat "mój chłopak to darmozjad', "chłopak nie opiekuje się naszym dzieckiem" albo "ojciec mojego dziecka mnie zdradza"

Gość gość
Po miesiacu do lozka to ladnie

Gość gość
Takiego faceta sobie wybralas!