Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja koleżanka Asia ma wielkie włosy na stopach (na palcach u nóg) i nie goli

Polecane posty

Gość gość

nie wiem jak można eksponować stopy i palce u stóp z włosami? włosy prawie jak u faceta :O mi też wyrastają tma małe włoski ale usuwam pencetą albo nożyczkami, a ona nosi sandały i pokazuje :O jak to zobaczyłam zrobiło mi sie gorzej.

Gość gość
obrzydlistwo :/

Gość soczkowata
To pewnie cebula :O

Gość Sylwia ylwia wia
Ona jest hobbitem :)

Gość gość
To ty jej stopy oglądałas? :-)

Gość gość
Siedzialysmy blisko siebie i rozmawialysmy o butach, spojrzalam na jej sandaly i palce :O pozalowalam tego

Gość gość
A buty chociaż ładne miała? Hehe. Ile lat ma ta Twoja koleżanka?

Gość ueweretew
a moja koleżanka Zosia nie goli pach a nosi koszulki na ramiączkach.

Gość gość
ja tez mam włosy na palcach ale jaśniutkie i cieniutkie, jedynie w pełnym słońcu widać jak się człowiek przyjrzy

Gość Sylwia ylwia wia
Hej, powiedz jej coś w stylu "o, jakie masz fajne włoski, ja wczoraj o mało co nie zapomniałam swoich ogolić", dasz jej sygnał, że inni jeśli coś takiego mają, to golą i raczej nie obrazisz jej.

Gość gość
No i co z tego? Macie włosy tu i tam, bo tak jest człowiek skonstruowany. Media zrobiły nam pranie mózgu, i tyle. Ja osobiście wolałabym się nie golić, ale robię to, bo wiem, że w dzisiejszych czasach naturalność jest postrzegana jako "obrzydliwa"... Tylko kogo my tak właściwie próbujemy oszukać... :P

Gość gość
A gdzie ona pracuje,bo też mam taką koleżankę Asie?

Gość gość
nie moge zdradzic takich danych, bo jeszcze ktoś rozpozna ją i mnie, buty miała troche poobdzierane, ja ją bardzo lubię i to ,że ma włosy nie ma znaczenia,troche mnie dziwi,że sie tego nie wstydzi/nie zauważa i w ogole ona ma chlopaka ;)

Gość Klaudia

Ja nie mogę XD Stary wpis ale... Ale z was cebulaki okropne. Nie goli bo najwidoczniej nie ma na to ochoty. Pokazuje bo to jej ciało i ma prawo robić z nim co chce. Nie macie żadnego prawa mówić ludziom gdzie mają się golić albo czego nie pokazywać bo wam nie pasuje. Normalnie nie odpowiedziałabym na tak Stary wpis ale jesteście tak niedojrzałe i śmieszne że aż musiałam. Może nie golić też pach i nóg i nikt nie ma prawa jej tego nakazać. A wy macie po prostu ból dupy o to, że ktoś robi to co chce ze swoim ciałem XDDD