Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mkaja9821r

uzależnienie od rodziców

Polecane posty

Gość mkaja9821r

witam! mam pewien problem z którym nie potrafię sobie sama poradzić. Mam 23 lata i jestem bardzo zależna od rodziców. Studiuję dziennie analitykę finansową. Nigdy w życiu nie pracowałam. Cały czas siedzę w domu. Nie chodzę na żadne szkolenia, nie dorabiam sobie w żaden sposób, nie zapisuję się na żadne dodatkowe kursy i zajęcia, bo myślę- co rodzice powiedzą :/ doszło do tego, że cały czas siedzę w domu, stałam się bardzo bierna, nawet przestałam zapraszać znajomych. Boję się związać z chłopakiem z miasta w którym studiuję, bo nie wiem co oni pomyślą, na pewno będą się sprzeciwiać, a jestem w 100% zależna od nich finansowo. Mam siostrę, ona ma własne zainteresowania- lubi muzykę, śpiew, tańczy w jakimś zespole ludowym, cały czas wyjezdza na szkolenia- moi rodzice cały czas mówią, zeby zajęła się czymś pozytecznym i żeby siedziała w domu. Teraz nawet nie mam z kim jechać na wakacje, ale sama nie pojadę.. bo co oni powiedzą.. Już nie wiem, jak mam sobie z tym radzić? Noe potrafię podjąć samodzielnie decyzji..;/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować