Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jennifer Bonnell

Kobiece, zmysłowe perfumy - wasze typy

Polecane posty

Gość Jennifer Bonnell

Hej kobietki! :) Szukam perfum dla siebie i chciałabym przed wyprawą do perfumerii zasięgnąć i waszej rady. Szukam zapachu ciężkiego, kobiecego, seksownego, otulającego kobietę. Jestem osobą o wyrazistym charakterze, czasami nieco ekscentryczną i pasują mi wyraziste, kontrastujące zapachy. Tym razem czaję się na coś z nutą kadzidlaną, drzewną. Pomożecie? :)

Gość Jennifer Bonnell
Póki co doczytałam o tym, żeby spróbować Guerlain Shalimar .

Gość gość
może coś z calvina klein'a :) one shock na przykład :)

Gość Jennifer Bonnell
Dzięki, wypróbuję. :) Mam sporo perfum, które zostały opisane jako "seksowne", ale leżą na półce i się kurzą (np. Amor amor, armani code), bo po prostu się znudziły. Diora - hypnotic poison lubię i skubnę od czasu do czasu, ale chociaż lubię, to miłość to nie jest. A szukam czegoś takiego, że powącham je i powiem "wow!". :)

Gość gość
Yves Saint Laurent - 'Yvresse', kiedys Champagne. Ciezki klasyk - polecam bardzo (chociaz nie zawsze dostepny).

Gość gość
Mój ukochany perfum to hugo boss deep red. Jest taki jak opisalas, używam go od lat i ciągle pytają mnie co to za zapach, ale przeważnie nie zdradzam :p calvin klein euphoria to mój drugi typ, chyba już klasyk.

Gość gość
Tresor Lancolme

Gość Jennifer Bonnell
A któraś z was używa/używała Shalimara? Bo opis ładny, wręcz jak legenda, ale czy ta wanilia jest bardzo wyczuwalna? Euphoria lezy gdzieś w łazience, dość długo jej używałam. Ładny, ale czas na zmianę. ;) Hugo Bossa czerwonego i Lancome Tresor sobie jutro obwącham, dziękuję. :)

Gość gość
Halle Berry CLOSER ;)

Gość Jennifer Bonnell
Ale będę miała wąchania jutro! :) Dziękuję wam

Gość gość
Dostałam kiedyś shalimara w prezencie, dla mnie na początku wręcz smierdzial, później pachnial bardzo ładnie, ale dla mnie za słodko. Wanilia jest zdecydowanie dominującą nutą, pewnie dlatego. Nie w moim guście, za to moja mama wypsikala mi go szybciutko i po jakimś czasie sama kupiła. Jednak wolę mojego hugo bossa :) przypomniał mi się jeszcze jeden który może cisię spodobać: lacoste inspiration. Swego czasu ten to ja podbieralam mamie ;)

Gość Jennifer Bonnell
Ooo, to nie polubię się z Shalimarem. Lacoste Inspiration mam na półce, często używam, to mój letni codzienny zapach. :) Niestety już go nie produkują od dwóch lat, więc muszę zrobić zapas, jak dostanę go w Sephorze lub Douglasie, bo boję się kupować online ze względu na podróbki.

Gość gość
Chyba mamy podobny gust co do perfum :) może napisz jutro jak wywachasz już te wszystkie propozycje czy znalazlas coś ciekawego. Też narobilam sobie ochoty na coś nowego :)

Gość Jennifer Bonnell
Dzięki za podpowiedzi i oczywiście, że wam napiszę, co wywąchałam :) Tak też patrzę sobie na promocje w Super Pharmie i na pewno coś znajdę (jestem ciekawa Versace Vanitas, skoro jest w promocji z 369 na 140 zł, ogromna przecena, jak będzie super, to miałabym na dwa ;) ).

Gość gość
zamiast na forum p******ic idz do duglasa i powiedz o co ci chodzi,bo i tak wiecej jak 3 zapachy nie rozroznisz tepa strzalo. ale kto nie ma miedzi na forum siedzi i sni.........

Gość gość
i nastepna zasada,na kazdym perfum inaczej pachnie.

Gość Jennifer Bonnell
Do neutralizowania zapachów, aby je rozróżniać, są w perfumeriach specjalne pojemniczki np. z kawą. Chyba zabiorę Cię do tego Douglasa, żebyś sama zobaczyła, a może przy okazji wezmę Cię na lody - bo nie wierzę, że ktoś, kto ma przyjemne życie może być tak wredny i wulgarny. Wygląda na to, że Twoje takie nie jest, więc Ci je osłodzę. :P buziaczki

Gość gość
Znize się do twojego poziomu żeby było zrozumiałe: to na c**j tu wchodzisz? Po to pyta żeby wiedzieć co ma sprawdzić, ciemnoto.

Gość gość
Ja mam wieczną promocję na perfumy, ojciec przywozi mi że stanów, tam sa o połowę tańsze i mam pewnosc że oryginały :p na dodatek ma super wyczucie on pierwszy mi kupił hugo, tak samo euforię i inspiration mamie więc do dzisiaj jestem mu wdzieczna. Kocham cię tato ;D

Gość Jennifer Bonnell
No to fajnie :) W sumie nie pomyślałam o tym, a mam kilku znajomych w stanach. Ale to jak już będę miała jakiś żelazny zestaw, żeby nie wydawać kroci na paczkę z jednym flakonikiem. :) Słyszałam też, że na wyspach brytyjskich perfumy są tańsze.

Gość gość
Euforia jest strasznie ciężka, polecam ,,Little blue,,

Gość gość
Wysyłać się nie opłaca, bo paczki stamtąd sa tak drogie że nie ma duzej różnicy czy kupisz czy ktoś ci wyśle. Akurat mam to szczęście że ojciec często lata w ta i spowrotem, ięc mam mase rzeczy za które tu musiałabym zapłacić krocie :o na wyspach nie orientuje się.

Gość gość
nie wiem co wy widzicie w tej Euphorii, moja kolezanka uwielbia te perfumy ale jak przyjdzie do mnie to nie moge znaiesc tego zapachu, moj maz tez mowi ze smierdza strasznie.

Gość gość
Mugler Alien, YSL Elle, Armani Code Cacharel Amor Amor, Versace Crystal Noir moi ulubieńcy :D

Gość gość
ale one bez kadzidła :) nie lubię ;)

Gość gość
Muglera nie miałam, YSL Elle też nie. Armani Code oddałam koleżance. Amor amor wersja czerwona i czarna się kurzą (znudziły się, ale wiem, że na jesień mi się odmieni ;) ). Versace Crystal Noir to zupełnie nie moja bajka. 🌼 Dziękuję wam, że tak mi podpowiadacie, miło :)

Gość różowa_
Ja uwielbiam te: http://www.perfumart.pl/p103,cafe-woda-perfumowana-90ml-spray.html Teraz jest jeszcze na nie promocja, to już w ogóle szaleństwo, kupiłam dwie butelki :P