Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaulaRsz

Obiady Kobiet Pracujących

Polecane posty

Gość PaulaRsz

Dzis z pracy wychodze o 18 , zanim sie obiad zrobi to zjem po 20 :-\ Pozniej chodze sfrustrowana tyciem itp . Jak jest u was ?

Gość gosc*
Ja staram sie przygotowac kilka dan w sobote, np: salatke kuskus albo ryzowa, mielone w sosie pomidorowym albo grzybowym (to dla meza)...do srody mam spokoj...pozniej improwizuje tzn. w pausie kupuje cos lekkiego (starta marchew, zielona salate, fette, mozarelle, arbuza...) i kolacja gotowa. Tez pracuje do 18ej, w domu jestem po 19ej i rozumiem twoj 'frust':)

Gość gość
Jakbyś była zaradna i mniej leniwa to wiedziałabys ze gotuje sie dzien wczesniej, tak zebyś po pracy mogła odrazu zjesc to co rpzygotowałas sobie wieczorem.Moja mama tak zawsze robiła, albo wstawała rpzed pracą i zawsze wszytscy byli zadowoleni

Gość gość
Poza tym przygotowujesz sobie posiłki do zamrażania. Zupy, robisz mielone, robisz pierogi. Nie wiem w czym rpblem:-/ Rusz d*pe i zacznij cos robić to wtedy poradzisz sobie ze wszytskim, wrócisz do domu i w 7 minut będziesz mieć obiad

Gość gość
nie pozostaje nic innego jak ugotować w sobotę na ,,zapas'' i pomrozić. Ja tak robię i jakoś ciągniemy do piątku....

To, ze zjesz posilek o 20 nie ma nic wspolnego z tyciem, w badaniu wyszlo nawet, ze osoby spozywajace wiekszosc swojego dziennego zapotrzebowania kalorycznego w godzinach wieczornych spalili wiecej tluszczu.