Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na mile smierdzi przekretem jakub hollend jakub nowak 733193366

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj znalazlem ogloszenie o tym, iz preznie rozwijajaca sie firma polska z poslkim kapitalem dzialajaca na terenie Belgii poszukuje pracownikow do pracy. z uwagi na to, ze aktywnie poszukuje pracy zadzonilem na podany numer telefonu. Podczas milej rozmowy pan Jakub poinformowal mnie, gdzie znajduje sie siedziba firmy, jednak nie podal jej nazwy. Wydawal sie zainteresowany moja osoba, jednakze zastrzegl, ze zanim przyjedzie do mnie do domu podpisac dokumenty odnosnie pracy musze wplacic na podany przez niego numer konta kwote 150 zl celem przetlumaczenia dokumentow potrzebnych do podpisania. moja uwage zwrocil fakt iz gotowy jest przyjechac z Warszawy do Gdanska w celu podpisania umowy, ale dopiero po wplacie na konto wyzej wymienionej kwoty. Z uwagi na to, ze pilnie poszukuje pracy za granica zaryzykowalem i wplacilem kase. Majac konto w tym samym banku wiedzialem ze otzrymal pieniadze po 15 minutach. Dzwoniac po godzinie od wyslania mu kasy juz nie odbieral ode mnie telefonu. Ok stwierdzilez, ze cos nie halo. zadzwonilem jeszcze raz ale z numeru kumpla. I co sie okazalo? Odbiera normalnie i oferuje to samo co mnie. Dzwonilem jeszcze kuilkukrotnie wczoraj i dzis ale niestety nie odbierane sa moje polaczenia. Napisalem na podany przez niego mail, ale cisza. Dlatego tez przestrzegam przed tym panem. sprawe za namowa adwokata zglosilem na policje.

Gość gość
czemu jestes taki ufny ?