Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masażystka1001

gdy facet jest miły dla mnie, ja jestem dla niego i robię mu dobrze ręcznie lub

Polecane posty

Gość masażystka1001

jestem masażystką, na codzień masuję i panie i panów, gdy pacjent/ka jest miły dla mnie ,kulturalnie wygląda i dobrze się z nim rozmawia , to masuję im pachwinki i uda, nie ma siły, muszą się podniecić wtedy, a gdy jestem blisko i oni zaczynają głaskać moje uda i sięgają do c-pki, to w rewanżu masuję im też c-ki lub członki, dzisiaj miałam przed chwilą takiego przystojniaka, najpierw ja mu zrobiłam dobrze ( miał wydepilowane jądra- takie aksamitne ),poprosił żebym ja się po nim połozyła na stole - było bosko, a on wytrysnął na mnie jeszcze raz, dalam mu rabat i umówiałam się na przyszły tydzień. Najbardziej lubię patrzeć podczas masażu jak leżą na plecach i podniecają się, męczę ich długo widząc jak członki się bujają z podniecenia i ulewają mnóstwo śluzu, wytrysk mają wtedy do sufitu

Gość amelkaa_
Ooj zawsze chcialam wyladowac.w takim gabinecie u masazystki :)

Gość Fireblaze
Wszystko fajnie tylko ja bym wolała masażystę zamiast masażystki :P

Gość amelkaa_
Tez bym wolala :) Chodz uwazam ze kazda kobieta chcialaby sprobowac z kobieta.

Gość aron
Kurde.Miły jestem z natury,tylko gdzie jest ten gabinet.

Gość Fireblaze
Ja nie, nawet trochę mnie taka myśl odrzuca, ale ja podobno jestem jakaś dziwna :P

Gość amelkaa_
Kazdy.jest inny, ja bym chciala duzo w zyciu sprobowac

Gość gość
a gdzie przyjmujesz?

Gość gość
Czy autorka uciekła masować?

Gość mloda 123456789123456789
tez bym poszla na taki masaz. Jak to robisz z kobietami? tez amelka bm chciala duzo sprobowac jak ty ha

Gość amelkaa_
Mloda widze ze masz takie.same brzydkie mysli jak ja :) ale za to jakie.podniecajace

oj mam mam grrrrrrrrr a ty jekie masz amelka?

Gość amelkaa_
Ooj wiele ich jest, np taki masaz, gdzie seksowna kobieta ktora mnie bedzie masowala bedzie masowala coraz smielej, moja c*pka bedzie coraz bardziej mokra, sutki beda staly, az ona w koncu zdecyduje sie wymasowac mnie od srodka. Mmm az mi sie mokro robi. A Ty opisz cos swojego :*

napisz do mnie na emaila anielka91@onet.pl czekam

Gość gość
reczna to moze byc pila do drewna, a ty od tego masz gardlo milego dnia

Gość aron
młoda i amelka,dziewczyny,może wymasujemy się razem.Takie trio.Uważam,że razem moglibyśmy przeżyć naprawdę niezwykłe i wyjątkowe chwile,które będziemy mile wspominać.

Gość gość
Siedzi sobie pryszczaty 15 latek i wypisuje marzenia ... a najsmieszniejsze jes to, że wywiązuje się pod tym dyskusja....

no i kolejny raz się zastanawiam - poza "masażystkami", które ogłaszają się na serwisach z dziwkami to raczej nie możliwe :( i podejrzewam, że jakby masowany złapał masażystkę za tyłek czy wsunął rękę między nogi dostał by w pysk a w najgorszym przypadku polecenie opuszczenia gabinetu...

Gość gość
No właśnie nie. Byłem kiedyś na masażu u jednej masażystki, która nie robiła żadnych atrakcji erotycznych. Byłem przykryty ręcznikiem, ona była fajna, dostałem wzwodu co ją chyba ruszyło :-). Na jej słowa - koniec masażu, mówię jej że mamy problem, bo nie dam rady założyć spodni :-). Zgodziła się popatrzeć na moją pracę ręczną. Jak działałem to z suchości poprosiłem o oliwkę do masażu, podeszła bliżej, nałożyła na ręce, roztarła i posmarowała wacka. Wysyczałem nie przestawaj jednocześnie dotykając jej pośladków, ona nie przestawała. Zawędrowałem ręką pod fartuszek dotykając piersi przez stanik. Jak próbowałem dostać się pod stanik to odepchnęła moją rękę nie przestając mnie masować. Wytrysk był obfity, spodobał się jej. Chodziłem do niej wielokrotnie, aż wyjechała do innego miasta za mężem. Mimo próśb nie zrobiła mi ani razu orala, ale w miarę coraz lepszej znajomości mogłem dotykać jej gołych piersi, pośladków,tzipki ale bez wkładania paluszków.

Gość bloondyna_
Kiedys po calym dniu pracy bylam zmeczona, postanowilam isc na masaz. Tam masowal mnie brunet. Przystojny byl. Gdy lezalam rozmazylam sie o tym co bysmy mogli wyprawiac w lozku. Patryk bo tak sie nazywal masazysta mial bardzo sprawne rece. Zaczal mnie.masowac coraz.smialej, odslonil recznik i zaczal.masowac tyleczek, paluszkiem przeciagnal po mojej c*pce ktora byla juz.wilgotna. Wslizgnal.paluszki.i.zrobil mi cudowna palcowke. Najlepszy masaz na swiecie

Gość Tomek.,.
Chyba pójdę na masaż :)) mozecie polecic jakis gabinet masażu i masażystke w Łodzi ???

Gość karoaa
Trudna taka znalezc ale.szukaj

Gość gość
spytałem czy może popatrzeć na rozwiązanie problemu ze wzwodem :-) dosłownie tak spytałem