Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa777

jestem wściekła na teściów - zmarli dziadkowie a oni nie postawili im pomnika

Polecane posty

Gość gościówa777

tzn nie teściowie jeszcze tylko rodzina narzeczonego, zmarli narzeczonego dziadkowie a oni nie postawili i nie zamierzają postawić im pomnika bo twierdzą że nie czują takiej potrzeby bo podobno nie zasłużyli sobie ( że niby nie interesowali się dziećmi). No żesz kur.. mać! Jaki wstyd! Toż już pies jest lepiej potraktowany. niby wspominali cos że pieniędzy nie mają - ok nie mają ale wesela dzieciom z pompą porobili. Zmarłym należy się zawsze szacunek. Wstyd. Czyż nie mam racji? Bo mój narzeczony jak mu to powiedziałam to się obraził na mnie

Gość gościówa777
żeby nie było że w domu ich trzymają - nie, są pochowani na cmentarzu ... w ziemi, bez pomnika

Gość gość
To chyba ich sprawa jest, nie twoja. Poza tym pomnika czy nagrobka? Bo to też jest różnica.

Sama nie wiem, pierwszy mąż mojej babci też nie ma pomnika bo przed śmiercia zażyczył sobie że nie chce :) stypy też nie chciał bo nie popierał i nie było, chociaż cała wieś ich obgadała :D Moim zdaniem przesadzasz :) zmarłym nic po tym pomniku

Gość gościówa777
ani pomnika ani nagrobka. Ale jak tak można? Jak psa? A na imprezy weselne to mają?

Gość gościówa777
moja sprawa bo to lada moment mój mąż i tym samym moja rodzina, ale wstyd. Ciekawa jestem jak moja rodzina na to zareaguje bo u mnie tradycje rodzinne i wiara to numer jeden

Gość gość
Ocena tego jest indywidualna-dla ciebie to straszne, dla nich widać nie- to ich sprawa zwyczajnie.

Imprezy są dla żywych i ktoś coś konkretnie z tego ma. A co ma zmarły z nagrobka????? Wystarczy taka drewniana "obramka" i krzyżyk, jeśli tego nie ma, można to uznać za brak szacunku dla zmarłych, ale pomnik żeby ludzie nie gadali jest bez sensu

Gość gość
Nawet jeśli byłabyś już mężatką to i tak nie jest to twoja sprawa. Poza tym widocznie nie mają pieniędzy przeznaczonych na to- niekoniecznie wcale nie mieć pieniędzy. Jak dla mnie nadmiernie ingerujesz w nie swoje życie.

dla mnie to największa głupota ,stawiać pomniki , wystarczy tablica pamiątkowa z nazwiskiem . Tak jak w USA , bardzo mi się podoba , tablica ,trawka a nie budowle stawiać na cmentarzu na pokaz.

Gość gość
katolickie gówno tylko po to zeby pokazac sie wez kredyt i postaw im pomnik i pokaz swoje miłosierdzie

Gość gościówa777
Powinni postawic mu pomnik na głownym placu miasta :(

Gość gość
Dlaczego jak psa, do ziemi wracasz, jaka to różnica czy postawią pomnik na niej czy ołtarzyk. No chyba tylko dla ludzi, żeby nie gadali. Jesteś taka młoda a taki zamknięty umysł :O

Gość Zenonbladyfiut
Nie postawili pomnika. Mi ostatnio jak lodówka siadła to karkówka się zepsuła i poszła do ziemi, mam jej pomnik stawiać?mięso to mięso, jak ty się skupiasz na hołdzie nieboszczykom to leć wykup sobie już pakiet na przyszłość bo jak cię czytam to twierdze że tobie też raczej nie postawią.

Gość gościówa777
już widze jak wy ( wasze rodziny) nie stawiają pomników jak umrze ktoś z waszej rodziny. same tablice są.

Gość gość
gościówa - jacy to twoi teściowie skoro jesteś tylko konkubiną ich syna???

Gość gość
ale pieniądze na swoje wielkie katolickie weselisko będziesz od nich chciała, co?

Gość gość
A ile kosztuje, ten jak mówisz skromny?

Gość gość
a co grabarze sie tutaj licytuja????:D:D:D

Gość JustysiaKasia
ale pokazałaś, gdzie kupowałaś :) ja z kolei miałam okazję zamawiać nagrobek w tej firmie http://www.krakgranit.pl/oferta.php. podobało mi sie poddejście, takie indywidualne, że mogę wiele spraw wykonać pod mój gust. wykonany został też nieco za ponad 3 tysiacew

Gość gość
kamieniorze i graborze- dawajta, dawajta te reklame!!

Gość Mam swoje lata
Dlaczego interesujesz się sprawami innych? Nie jesteś w rodzinie, to co ciebie to obchodzi?!😠 Pewnie nie mają kasy dlatego nie stawiają pomnika? Nawet jeżeli zrobili wesele z pompą to również nie twoja sprawa.Są dorośli ludzie,pewnie wolą inwestować w żywych niż w umarłych.Czy to coś złego? Wystarczy że będą dbać o grób, pomnika nie musi być! Niech przestana się reklamować kamieniarze.POMNIKI WYSZŁY Z MODY!