Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edi129

czy mogło dojść do zapłodnienia?

Polecane posty

Gość edi129

witam, kilka dnie temu kochałam się 3 razy z moim chłopakiem, za każdym razem w gumce prawidłowo założonej, nie pękła, nie zsunęła się a wytrysk był już po wyjęciu członka z pochwy, czy mogłam zajść w ciąże jakimś cudem, dodam że mam dni płodne prawdopodobnie, czy jest możliwe przeniesienie plemników reką w okolice pochwy i zapłodnienie w ten sposób, podłapałam niezłą schizę, czuję jakieś bóle w dole brzucha, a dziś dużo sikałam... do okresu jeszcze daleko a ja chyba na zawał zejde ze strachu, możecie się śmiać ale nie jestem gówniarą co się bierze za seks, niech mnie ktoś uspokoi i pocieszy

Gość hdfjhdf
skoro wszystko prawdiłowow to chyba nie, a co do tej ręki to nie iwem WSZYSTKO BĘDZIE ODRZE ;-)

Gość edi129
up

Gość gość
up

nie mozna przeniescza bardzo spermy w okolice pochwy;-) z reszta nawet gdyby - to trezby bylo wproadzic sperme reka do pochwy, do srodka. Z tym zcahodzeniem w ciaze bo sie usiadlo na np. obsermionym reczniku to tez bajki;-) natira nie jest taka glupia, dlatego do zaplodnienia dochodzi wewnatrz pochwy a nie przez jejzewntarzny kontakt;-)

Gość zapominalska ...
hej.Właśnie wczoraj kochałam się ze swoim facetem i biorę tabletki antykoncepcyjne.I otóż to,ze biorę je drugi miesiąc i już miałam z nimi kłopot.Ponieważ po 7dniowej przerwie zapomniałam wykupić receptę i wzięłam na drugi dzień 2 na raz co to było 1 tyg również nadal w 1tyg na 8 dzień tez zapomniałam wziąć tab i na drugi dzień znów wzięłam natomiast 2 i kochaliśmy się bez zabezpieczenia.Czy możliwe,ze będę w ciąży??Proszę o odpowiedzi.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Dlaczego się dodatkowo nie zabezpieczasz jeśli zdarza ci się pominąć tabletki?

Gość gość
up