Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO kobiety sie nigdy pierwsze nie odzywają? Wolicie być samotne?

Polecane posty

Gość gość

Duma i honor wam nie pozwala sie pierwszej odezwać? Jak to jest? Dlaczego kobieta pierwsza nie zarywa, dlaczego pierwsza nie zacznie rozmawiać? I nie gadajcie mi że to męska brocha, bo tak było kiedyś za komuny i to na wsi... :D Poza tym mamy równouprawnienie. Więc powiedzcie szczerze czemu pierwsze nie odzywacie sie, czemu pierwsze nie podbijacie? To jakiś dyshonor dla was? Ubędzie wam coś? Nieśmiałe jesteście? Jak to jest? Choćbyscie z samotnosci umierały to i tak sie pierwsze nie odezwiecie, dlaczego tak jest?

Gość gość
boimy sie odrzucenia, i tego ze jak napisze pierwsza to sobie pomysli "boze to znowu ona.." jak bedzie chcial to sie odezwie

Gość gość
No słuchaj ale czy ja jako facet mam inaczej? Mnie też może laska odrzucić, olać. I tak samo może sobie pomyślec coś nie miłego o mnie...

Gość gość
Mówisz: jak będzie chciał to sie odezwie. A dla nas to wtedy wygląda tak jakbyśmy sie kobietom narzucali bo tylko my sie pierwsi musimy odezwać

Gość rachelmaribuda
ja się pierwsza odzywam :) a i tak kazdy chce ode mnie tylko jednego :/

Gość gość
Odzywałam się pierwsza ;)

Akurat ja pierwsza zagadałam. Choć fakt wymyśliłam najpierw "pretekst" - niby potrzeba mi było pilnie książki a w mojej bibliotece wydziałowej nie było :D O tyle wiem, że mu też od razu zależało, że zamiast mnie zignorować to ją kupił żeby tylko się ze mną spotkać i mi pomóc :D Po prostu okazał się bardziej nieśmiały niż ja ;) Nie żałuję - 5 lat razem prawie, razem mieszkamy i planujemy przyszłość ;) Także moim zdaniem bzdurą jest gadanie, że kobiety nigdy się pierwsze nie odzywają ;P

Gość gość
bo facet to jest ten który zdobywa czyt. podrywa upatrzoną zdobycz czytaj . kobiete. a my się pozwalamy poderwać albo nie, ale to my pierwsze wysyłamy wam sygnały żebyście nas poderwali :) i jeden te sygnały odbiera i chce poderwac a od innego te sygnały sie odbijaja i nie chce nas poderwac.

Gość gość
Ja się nigdy nie odzywałam pierwsza i samotna nie jestem, więc o co ci chodzi?