Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona5647

Jaką książkę czytasz?

Polecane posty

Gość Czytający  nałogowiec
Zagubiona....niekiedy recenzje nie oddają treści dobrze,tak naszym największym wrogiem jest brak czasu i to że doba taka krótka a i świat za oknem teraz piękniejszy niż w listopadzie...hihih ja teraz kończe książke pt Jedyna prawda mojego ulubionego sandynawskiego gatunku jak moge tak napisać ale troche jestem rozczarowana,tak jakbym czytała literature amer.może jeszcze troche,odmienności będzie z tą nadzieją biore się za czytanie ...Pozdrawiam

Listopad też pięknym bywa, ale jednak teraz wieczory dłuższe, grille i biesiadowanie :) A potem człowiekowi oczy się zamykają, przeczyta kilka kartek i śpi ;) Ale nadrobimy jesienią i zimą ;)))

Gość Czytający   nałogowiec
No dokładnie hihih dusza chce czytać a oczy mówią spać haha a listopada nie lubie i nic tego niezmieni ...chyba wtedy najwięcej czytam ..

Gość gość
dance dance dance ale jestem rozczarowana, tak dobrze się zaczelo, jutro ja skoncze, może rownie dobrze się skończy

Gość gość
"Przędza" autorstwa Albin. bardzo dobra książka fantasy. Wciaga niesamowicie :)

Gość gość
Zapraszam tutaj www.fascynacja.vxm.pl

Gość czytający nałogowiec
a tu co taka cisza nic nie czytacie???wakacje od czytania ??hihi ja już kilka przeczytałam ciekawych od ostatniego wpisu ale nic takiego co warto by polecić niestety

Gość Mary__85
Ja sporo czytam - w tym roku już mam na koncie ok 20 książek większych i mniejszych m.in.: "Ślady małych stóp na piasku" (polecam!), kilka ksiązek Charlotte Link - super kryminały, "Stulatek, który wyskoczył przez okno...". A ktoś z was ma konto na lubimyczytac.pl?

Mary... czytałaś Stulatka ???rewelacja książka PRAWDA ??? mnie też się bardzo podobała no ja w tym roku pewnie więcej niż 20 połknełam hihi pozdrawiam

Gość lady patriot
Mnie wyjątkowo, w te wakacje wzięło:) przeczytałam już z 10 książek, ale są to głównie kryminały Agathy Christie, uwielbiam je! Teraz obecnie przypominam sobie "Starą Baśń" Kraszewskiego. Pozdrawiam wszystkich miłośników książek!:)

Gość gość
A ja ostatnia Katarzyny Grocholi. Lekko się ja czyta. Bez przymusu i z wielkim luzem. Polecam :-)

tak i Agaty i Grocholi też lubie ...no a niby czego nie...haha no historycznych troche mniej się czyta ,fajnie że ludzie czytają też pozdrawiam czytelników !!

Gość Mary__85
Czytający nałogowcu :) Czytałam "Stulatka..." i uwazam że jest super. Długo nie moglam go zacząć,ale jak sie w końcu zabrałam za czytanie to w 3 wieczory skonczyłam, tak mnie wciągnął :)

Gość Justachętniecośprzeczyta
Witam Wszystkich, Czy możecie podać tytuł książki, która naprawdę wciągnie, coś mega ciekawego, książkę którą można przeczytać jednym tchem ? Pozdrawiam kochani

Gość Mary__85
Zależy co lubisz, ale mogę ci polecić np. -kryminały Charlotte Link, wszystkie bardzo wciagają - jak juz pisalam wyżej 'Stulatek który wyskoczył przez okno..." -"I będę żyć" - ksiązka opowiada historię amerykanskiej lekarki, która podczas zimowania na biegunie odkrywa u siebie raka piersi - "Uwięziona" Maliki Ufkir - historia kobiety, ktora została adoptowana przez króla Maroka (opis życia w przepychu i tęsknocie za rodziną), a nastepnie za błędy ojca skazana razem z matką i młodszym rodzenstwem na pobyt (20 lat) w marokańskich więzieniach To tak na szybko, w razie czego służę radą :)

Gość gość
Czytaliście może książki przy których śmialiście się na głos przez całą książkę? Bo szczerze przyznam, wpadają mi w ręce ksiązki wyłącznie typu kryminał, smutne historie, tragedie, wolałabym jednak się pośmiać:) Znacie takie? Pozdrawiam, pogody ducha życzę:)

A ja zaczęłam książkę Ebena Alexandra "Dowód. Prawdziwa historia neurochirurga, który przekroczył granicę śmierci i odkrył niebo". Będę się wypowiadać, jak skończę;]

Gość Kutango i Shiva
Właśnie skonczyłam czytać "Grę Anioła" Carlosa Rouiz Zafona. :P Super..

Gość grochola
houston mamy problem grocholi mozna sie posmiac, osci karpowicza do pomyslenia i do posmiania, grzech milosierdzia do przemyslen chwyta za serce denerwuje i intryguje

Gość Gosikah
Ja od kiedy dostałam w prezencie e- reader wróciłam do nalogowego czytania . Długo bronilam sie przed tym wynalazkiem bo myślałam ze co papier to papier ...i pomylilam sie !!! Teraz mogę wszędzie w torebce mieć ze sobą ponad 450 książek ( mozna wiecej tyle ja mam ) i czytać praktycznie wszędzie trzymając go jedna ręka niezależnie od formatu prawdziwej książki :) Obecnie czytam 9 części pożądania to książka o pozycji kobiet w spoleczenstwach muzeumanskich.

Gość gościej
teraz równocześnie: Henryk Pająk - Prosto w ślepia Laurance Gardner - Tajemnice Marii Magdaleny Kodeks drogowy :) słownik synonimów (nieco nudna akcja :D )

Gość gość
CHMIELEWSKA!!!POLECAM!!!

Gość gość
ja głownie literature faktu teraz "Farby wodne" - polecam!

Gość czytajacy   nałogowiec
Na taką pogode jak dziś to mam książke na czasie ...ciepła pogodna i wraz z bohaterką czytelnik chce się zanurzyć w ...świecie kolorowych babeczek...pyszna słodka i kolorowo optymistyczna książka polecam!! tytuł Spotkajmy się w Kawiarni ..autorka Jenny Colgan

obecnie: oblicza buntu - praktyki i teorie spreciwu w kulturze wspolczesnej. coz pewne aspekty rebelianta nigdy w czlowieku nie gasna ;)

Gość czytający     nałogowiec
ja teraz zwiedzam świat wraz z autorką książki Zachwyt i nostalgia ...wszyscy tęsknimy do ciepłych dni i te co teraz u nas są już nie takie długie jakby się chciało...ale za to zbliża się czas wzmożonego czytania...

Gość czytający   nałogowiec
Hej no pogoda piękna ale nikt nic nieczyta ??? a gdzie autorka tego tematu ???już dawno Cię tu nie było : { a ja jestem ciekawa jak podobały się książki które poleciłam ...teraz kończe starszą książke ale taką że szkoda przerywać jej czytanie więc wracam do książki tytuł I co,moja śliczna...Autor James Hadley Chase POLECAM