Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dziś jedliście ? Ja miske jagód, opakowanie pieczywa Wasa, 6 kromek chleba

Polecane posty

Gość gość
Kromka chleba razowego z pomidorowym Almette do tego kawa z mlekiek i połową łyżeczki cukru, chrupki popcornowe (60g = 250kcal), 2 kawałki pizzy wegetariańskiej, 250g jeżyn, ok. 100g porzeczek, wafelek Grzesiek w czekoladzie, dużo wody. 166cm = 58kg

Gość gość
tutaj się kazdy odchudza?

Gość gość
Leczo x2 z bułkami Loda wodnego o smaku coli, loda o smaku serka mascarpone kawałek tarty z kremem i jagodami całe opakowanie wafli pszennych i tyle :D

Gość gość
Waga tej od Leczo to 59kg wzrost 182cm :P

Gość gość
jak was czytam ile jecie to mi sie słabo robi. nie dalabym rady tyle w siebie wcisnąć. zjadłam dziś tak: 4 małe ziemniaczki odsmazane (lubie takie przypieczone więc jem zawsze jak mi zostaną z obiadu z poprzedniego dnia) zupa pomidorowa z ryżem (max pół takiej miseczki 0,5l) pieczona na grillu kanapka z serem żółtymi wszystko popiłam sporą ilością coca coli a w między czasie zjadłam princesse kokosową. mam 175cm i waże ok 57kg.

Gość gość
up up fajny topik ja: pół puszki groszku, pół serka wiejskiego 2 jabłka jogurt naturalny 0% talerz (taki od zupy) gotowanej białej fasoli pół kolby kukurydzy gotowanej czarne porzeczki - w sumie na 3 razy w ciągu dnia - jakieś 60 dag - pyszne były 2 surowe marchewki malutka garść krajanki sojowej na sucho ok pół litra mineralnej, 2 kawy, puszka Black Light, 1 herbata hibiskus, 4 kubki zielonej herbaty z miętą 160cm/43kg

Gość gość
na sniadanie pol kanapki nadrugie sniadanie pol paczki chipsow i zmiksowanego arbuza na obiad miseczke ryzu na kolacje lyzke masy na ciasteczka rybne ktore mialy byc obiadem :)

Gość gość
acha, i dwa zimne kartofle ktore mialy byc podane z tymiciasteczkami rybnymi. i dwa piwa na druga kolacje

Gość gość
strasznie wszyscy tu dziwnie jedza, tak dziubia...

Gość gość
to na pewno przez te upaly :)

Gość gość
A ja nie jadłam dziś totalnie nic. Wypiłam puszkę pepsi. I koniec. Zawsze tak mam, gdy się denerwuję/jestem zestresowana. A dziś miałam naprawdę beznadziejny dzień :(

Gość gość
wzrost 172 cm, waga 49 kg a teraz będzie pewnie jeszcze mniej a było już tak dobrze, nawet 52 kg ważyłam

Gość gość
upik tematu! :D

Gość gość
A dzis ? Dwie kanapki chleba orkiszowego z zoltym serem , banan , nektarynka , jogurt 7 zboz , udko z kurczaka , talerz zupy kalafiorowej , piwo . Jestem dziewczyna l 21