Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedyś byłam głupia, ukradłam, przyłapali mnie, dziś sąsiadka do mnie...

Polecane posty

Gość gość

powiedziała "złodziejka". Ja ten incydent dawno z pamięci wymazałam, to było jakieś 8 - 9 lat temu. Mieszkam NIESTETY na wsi... Poczułam się dzisiaj strasznie...

Gość gość
Kazdy ma prawo do bledu,sztuka jest sie do tego bledu przyznac.

Gość gość
Wszystko powróciło, a ja zestresowana ze ściśniętym żołądkiem... Nie wiem, czy coś mogę zrobić, czy starać się zapomnieć..

Gość gość
Zapomnij.

Gość gość
Boję się, że moim dzieciom ktoś kiedyś powie że ich matka to złodziejka... tak żałuje tego, co zrobiłam, taka byłam głupia...

Gość gość
takie szuje sa niestety nic na to nie poradzisz..nie zwracaj na to uwagi..dzieci z czasem zrozumnieja powiedz z czasem ze popelnialas bledy i juz kradna milony i ich nie wyzywaja

Gość gość
wieksze afery byly z Amber Gold z innymi cwaniakami oni sie nie przejmuja wiem cos o tym

Gość gość
wieksze afery byly z Amber Gold z innymi cwaniakami oni sie nie przejmuja wiem cos o tym

Gość gość
ksiadz mateusz uczy ze nie warto wracac do przeszlosci sam kiedys siedzial w wiezieniu przeszlosci nie cofniesz mozesz mnienic swoje nastawienie do przyszlosci. zacytuje powiedzenie ktore podpowiadaja madre osoby ' nigdy nie ogladaj sie za siebie bo mozesz zobaczyc diabla' tak to prawda kazda z nas ma wiele za uszami co nie znaczy ze byla zlym czlowiekiem moze zycie ja do tego zmusilo nie kazdy rodzi sie twardy niektorzy sa pod wplywem otoczenia ktore nim manipuluje ,,zanim przejrzy na oczy niekiedy jest za pozno

Gość gość
ktos madry powiedzial ze najgorszym zwierzeciem jest czlowiek cytuje to do twojej sasaiadki

Gość gość
dziękuję za słowa otuchy. kochani jesteście...