Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfabetaiomega

Potrzebuje pomocy, dobrego słowa i porady.

Polecane posty

Gość alfabetaiomega

Witam! Nie wiem co robić:( chudnę i tyje. Mam motywacje dochodzę do 80 kg a potem jak z bata strzelił zaczynam ponownie jeść i kilogramy wracają. Trzęsę się tak do słodkiego że aż mnie targa i telepie do jedzenia i słodyczy. Jem, jem i końca nie widać:(. Nie wiem jak mam sobie z tym sama poradzić, mam taką potrzebę zjedzenia słodkiego że muszę bo inaczej źle się czuje, nie wiem jak to określić. Mam takie coś że normalnie mnie trzęsie do słodyczy jak długo nie jem :(

Gość gość
ja chuda jestem ale jem mnóstwo słodyczy i z moich obserwacji one wcale nie tuczą aż tak gorzej jest z normalnym jedzeniem.... jeśli potrzebujesz cukru to jedz, to normalna reakcja organizmu :) a jak zjesz to odpuść już normalny posiłek, wypij jakis koktaj syty z siemieniem lnianym, czy nawet samo siemie lniane (zmielone - 1 łyżka, na szkl gorącej wody, taki kisielek będzie ale smaczny, orzechowy :P)

Gość gość
zresztą siemię kup (tanie jak barszcz) i pij codziennie, rano i wieczorem pomoże Ci schudnąć ;)

Jak mam teraz skurczyć żołądek? Jem teraz dużo kcl, mam tego świadomość. Jak mam wrócić do diety?

Gość gość
Niee.. Nie przesadzaj. Sa przepisy na slodkosci na internecie ale takie w wersji light :) Rządek gorzkiej czekolady mozesz zjesc czasami

Gość gość
Moze pij wode jak jestes glodna :D