Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość israeli

Powrót Żydów do Polski - co myślicie?

Polecane posty

Gość israeli
Polacy - tania siła robocza pracująca za 700 dolarów miesięcznie Polki - utrzymanki na sponsoringu, slutwives dla cudzoziemców, prostytutki negroidów i muzułmanów, cichodajki Żydzi - pracownicy administracji publicznej Jak rozumiem taki układ Wam nie odpowiada?

Gość gość
400 tysięcy,zapomniałeś dodać kolejnych darmozjadów,lub jak kto woli pasożytów.

Gość israeli
A kto tobie broni aplikować o pracę w urzędzie?

Gość gość
zydzi powinni zostac wymordowani podczas II WŚ jak zakladano, nie potrzeba nam drugich oszolomow wystarczy ze mamy arabow

Gość israeli
A gdzie ty masz Arabów w Polsce? Szaleju żeś się najadł, polski śmieciu?

Gość gość
Nie pisze o polsce tylko o swiecie.

Gość israeli
A ty myślisz, że kto stoi za szerzeniem ideologii multikulti, masową imigracją muzułmanów do Europy, 9/11, prowokowaniem wojen na styku cywilizacji? Mówiłem was polskie maluchy, że warto pokłonić się potędze Syjonu.

Gość gość
"A kto tobie broni aplikować o pracę w urzędzie?" Przestań bredzić,tak głupie pytanie dyskwalifikuje cię na bycie kolejną pijawką.

Gość israeli
Jeśli będziecie grzeczni, to być możemy pomyślimy o tym, żeby ochronić wasz mały, biedny kraj od piekła multikulti, jakie wkrótce rozegra się na zachodzie.

Gość israeli
Jedno skinienie naszego palca i Polska może mieć najnowocześniejszą amerykańską broń przed którą będą kwilić ze strachu wasi sąsiedzi tacy jak Rosja i Niemcy

Gość israeli
Wasz rząd nie jest głupi, wie co robi. I wie, że żydowska imigracja będzie mu się bardzo opłacać.

Gość gość
Kolejne brednie wypisuje;).

Gość israeli
ok, ok, przyznaję się, jestem Polakiem i sobie trollowałem Ale podziwiam Żydów i mam żydowskie pochodzenie I obecnie myślę o aliyi do Izraela z tego ścierwa o nazwie Polska

Gość gość
Szerokiej drogi już czas.

Gość israeli
Też tak myślę. Dzięki za uwagę :)

Gość gość
"Aha, czyli to wina Żydów, że Polki to prostytutki, a Polacy to nieudacznicy, którzy nie potrafią założyć własnych biznesów i znaleźć dobrze płatnej pracy? Gratuluję poczucia humoru. "" Niepotrzebna próba poirytowana rozmówców :-) Tak naprawde znamy swoją wartość , tak kobiet i mezczyzn, a w każdej nacji są białe i czarne owce. Znam lepsze prostytutki i to w zwiazkach zarowno z krajów i EU zach. ( Pomieszkaj w Espanii) jak i kobiety o ciemnej karnacji, o Azjatkach nie wspomnę . Z ciebie tez niezła prostytutka skoro sie łączysz genitalnie z obcymi. I spokojnie - biznesmenów tez nam nie brak. Te nerwy o Żydów są niepotrzebne - niech sobie żyją gdzie chcą. Żyli przed laty, mogą i teraz.

Gość gość
Kolejna niepotrzebna prowokacja i jatrzenie. Panstwo Izrael potrzebuje obywateli i z pewnoscia nie ma zamiaru ich nigdzie wysylac, ani do Polski ani do Ameryki. A wrecz przeciwnie to kraj ktory chce naplywu nowych obywateli. Jesli juz, spotkalam Izraelczykow, ktorym nie odpowiadaly realia panujace w ich ojczyznie i udali sie na emigracje. Podobnie z zydowskimi przesiedlencami z bylych republik rosyjskich ktorzy wyjechali po 89 roku. Pobyli w Izraelu krotka chwile, sprobowali i ..... szybko wyjechali. Zazwyczaj dlatego, ze nie usmiechalo im sie oddawac dzieci na sluzbe wojskowa lub ewentualna wojne. Swoja droga Izrael to wspanialy kraj, czysty, zagospodarowany, cywilizowany i autentycznie goscinny. Calkowicie spodziewalismy sie antypolskich reakcji i zachowan od tamtejszej ludnosci- tymczasem niespodzianka, bylo odwrotnie. Ludzie mili, otwarci i przyjazni. Dziwia mnie osobniki takie jak internauta israeli tutaj. O co tak naprawde masz bracie pretensje? Leczysz jakies kompleksy, ale w bardzo nieudolny sposob.

Gość gość
To ,że są takie Polki,które w zamian za kasę pokazują swoje walory I nie tylko - to nie znaczy,że wszystkie są takie :P

Gość gość
komentarz powyzej jest z gatunku piernik do wiatraka