Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak to maniak teorii spiskowych. Chce go rzucić

Polecane posty

Gość gość

dzis 2 h wmawial mi, ze lotu na Księzyc nigdy nie bylo. Mam wrazenie, ze jest chory psychicznie , to jakas mania :( a jeszcze rok temu był normalny

Gość gość
może mu nie staje i sie wyżywa

Gość gość
Ja mam wrażenie że ty jesteś reptalianinem w ciele dzziewczyny

Gość gość
chciałabym poznać Twojego chłopaka :D odstąp go jeśli Ci nie pasuje :) Ja też lubie teorie spiskowe. Z tym lotem na księżyc to może mieć racje :) Sam film z lądowania na księżycu jest podejrzany, zresztą w tamtych czasach nie było takiej technologi aby kosmonauci mogli powrócić na ziemie :P pamiętaj, że to były czasy zimnej wojny, ruskie i amerykance ścigali się miedzy soba kto pierwszy poleci na księzyć. Amerykanie sfingowali lądowanie na księżycu aby utrzeć nosa ruskim :P

Gość gość
A Rosjanie by o tym nie wiedzieli? Gdyby to była fałszywka natychmiast by to wykorzystali. Rosjanie mieli i nadal mają setki agentow w USA. Co ty wiesz o technologii? To co zobaczysz na youtube i wikipedii, jestes nikim w porownaniu np do konstruktorow łazika Curiosity ktory wlasnie spaceruje sobie po Marsie. Moze to tez fałszywka? Zyjesz, żresz, srasz, r***asz sie i zdechniesz. Zadnego pozytku.

Gość gość
"Zyjesz, żresz, srasz, r***asz sie i zdechniesz. Zadnego pozytku." Nie potrafisz kulturalnie dyskutować? :O pokazałeś swój poziom. Szkoda, że wierzysz we wszystko co powiedzą ci w szklanym pudełku. Powodzenia ciemna maso prowadzona tańcząca tak jak zagra Ci rząd i wielkie korporacje :D

Gość Her. Maszewska
mnie interesuje tylko jedno... dzisiejszy zegarek ma wieksza mozliwosc przetwarzania danych niz komputery w czasie pierwszego lotu na ksiezyc :D czym toto bylo sterowane ...

Gość gość
Same terorie spiskowe to jeszcze nie dowod na to ze jest chory psychiczne, wiele osob z tym zyje ;) Ale jezeli zacznie opowiadac o podsluchach w telefonach i co dzienie bedzie mial jakies nowe spiskowe idee, a poza tym stal sie jakis "dziwny" to bym sie zaczela obawiac...

Gość gość
też mi się wydaje że narazie to nic groźnego o ile nie mówi tylko o tym i wszystkim dookoła, też kiedyś interesowałem się róznymi teoriami spiskowymi a teraz mi przeszło

Gość gość
E fajni są chłopcy od teorii spiskowych. Poznałam kilku na niemieckich forach. Najgorsze jwst to, że jak się z nimi dłużej poobcuje, to człowiek zaczyna sam węszyć i wszędzie spiski wietrzyć, co tu dużo mówić staje się dziewczyną od teorii spiskowych:).

No ok, chcesz go rzucić. I co potrzebujesz naszej rady? Ale to twoja decyzja nie nasza ...

Gość gość
Głupie kury domowe zabierają dysputę na trudne tematy. Lądowanie na księżycu się odbyło. Dowodem na to jest pozostawione na księżycu zwierciadło, które od lat służy do określania odległości między Ziemią a Księżycem (wiązka lasera się odbija od zwierciadła i wraca na Ziemię). Dlaczego już nie latamy na Księżyc? Bo nie ma takiej potrzeby. Środki rządowe na programy kosmiczne są małe i w pełni wykorzystywane do zadań naukowych typu badanie komet, Marsa, Merkurego. Nikt nie chce wydawać miliardów aby człowiek ponownie stanął na pustkowiu jakim jest księżyc bo nic z tego nie wynika. Aby polecieć na Księżyc nie są potrzebne nowoczesne komputery. Trochę fizyki w szkole i byście wiedzieli jak się dostać na Księżyc. W skrócie powiem, że potrzebny jest duży ciąg (tony paliwa) oraz odpowiednie kąty wejścia w orbity.

Gość gość
No i wreszcie normalna osoba w temacie. Te zamontowane stacje nazywają się ALSEP i cały czas działają. Satelity, które przelatywały nad Księzycem w miejscach gdzie było lądowanie znalazły lądowniki po misji Apollo 11. Są w necie zdjęcia... Kosmici je tam zostawili wg kafeterianek :classic_cool: I na dodatek typowy argument zwolennikow teorii spiskowych kiedy juz im się koncza teksty do gadki: ''Jestes durniem, wierzysz ślepo w to co ci powiedzą w telewizji, jestes otumaniony przez rząd i korporacje'' :classic_cool: Takie te teorie są tajne, ci ludzie czują się tak wyjątkowo ze dostaja orgazmu od samego pisania...takie to tajne, ze wszyscy o tym wiedzą ... HA HA

Gość gość
teorie spiskowe sa wymyslane, zeby odwrocic ludzi uwage od faktycznych problemow codziennego zycia. jak np. nierownosci spoleczne, kleska finansowa , glod na swiecie, zaglada srodowiska naturalnego. to sa faktyczne problemy, a nie wymyslanie coraz to nowych teorii, ze ktos nas chcial oszukac ;) a oni to lykaja i mysla, ze jako wyjatkowo inteligentni i przemyslni, maja dostep do tajnej wiedzy ;)

Gość gość
buaahhaha pewnie za dużo wchodzi na prawda2.info :D tam, są same takie spiski, żal powinni takie strony zamykać