Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kartoffelek

Pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Gość kartoffelek

Na co drodzy panowie zwracie głównie uwagę u dziewczyn, kobiet? co dla was jest ważne, niby prawie każdy facet mówi, że charakter, choć wiadomo od wieków, że jesteś wzrokowcami, a więc co jest najwazniejsze jak szukacie dziewczyny na dłużej?

Gość gość
Na wszystko !!!! ;)

Gość gość
macica i jajniki

Gość gość
Na dłużej? :-Dcharakter... w łóżku także więc myk, myk...

Gość gość
na kartofle

Gość gość
jakie ma podejscie do zycia, najlepiej tradycjonalista, musi lubic siedziec w kuchni, sluchac swego pana-męża i podawać piwo.

Gość gość
i łykać !!

Gość kartoffelek
ja zapytałam poważnie, ale nie uzyskałam żadniej konkretnej odpowiedzi, zreszta od kiedy mąż jest panem? i od kiedy niby ma sie go słuchać? bez przesady co?

Gość zona_polka_szanujacasie
no al etaka prawda, nie wiesz ze faceci mysla nie glowa a glowka?ta na dole, jesli jestes ladna , z humorem, masz wspanialy charakter to nic jesli nie umiesz i nie lubisz sie...b.zyka.c, to jest najwazniejsze dla faceta-tak bylo, jest i bedzie

Gość gość
wracaj do kuchni szorować gary kobito,a potem umyj zęby żeby godnie przyjąć sperme mężą! No tak to jest jak się da wychodne babie i pozwoli posiedziec na necie.

ochydne z ta sperma bylo, ochydne normalnie :(

Gość gość
Ja wolę brzydkie panny bo są lepsze w łóżku, a ładne to myślą, że tylko wystarczy, że się położą i nie muszą już nic robić.

Gość kartoffelek
męża? ja tam męża nie mam i mieć nie bede, bo z tego co widze to wiekszość mysli wałśnie główką tyle że to mniejszą, sex sexem ale on nie jest najważniejszy, do 100 macie zamiar się bzykać czy jak?

kartofel, taka jest fizjologia faceta, tak go P.Bog stworzyl, i dobrze, bo gdyby tak nie bylo ludzie by sie nie rodzili :D bo z rozpedem kobiety odnosnie sexu naprawde bylby zastoj :) a tak buhaje rozplodowe dbaja o norme :)

Gość kartoffelek
ja nie jestem kartofel tylko kartoffelek i załozyłam ten wątek bo jestem nadzwyczaj w swiecie ciekwa, każdy facet mówił mi to samo, najwazniejszy jest charakter, jasne a z czasem wychodzi co jest ważne, wykorzystac i zostawić

Gość zozol55
kartofel jak jestes ciekawa to zawrzyj japę i słuchaj co panowie maja do powiedzenia

Gość kartoffelek
ja nie mam japy to popierwsze i czytam bardzo uważnie

Jak mi jest szkoda tych ''prawdziwyh mężczyzn'' pokazuwka i przerost ego wzar z prostatą :D do wyśmiania jesteście panowie pszez małe ''pe'' (teraz pozwalam wam użyć sobie i powżucać mi na maxa a ja porozmawiam sobie z kobietkami) W odpowiedzi na pytanie: Wszystko zależy od faceta i od wieku. Jednak facet jest wzrokowcem i najpierw patszy na wygląd zewnątszny i ogulny całokształt. W zależności od wieku charakter go nie ineresuje gdy ''szkielet'' jest ponętny. Z wiekiem gdy ''hormon mu opada'' zaczyna patszeć na harakter i inne zachowania. Jednak nadal lubi obejżeć się za ''fajną dziewczyną'' tak już mamy we krwi ;) I koło się zamyka bo to jak mężczyzna traktuje kobiety zależy od tego jak wyhowała go matka i dalej społeczeństwo. Więc kobiety, matki wy same sobie wyhowujecie darmozjada, hama, bydlaka ;)

Gość gość
Dobrze powiedziane Lokomotyw, szkoda że się tak uparłeś na to pisanie wbrew zasad, bo do większośi treść nie trafi, tylko o pisowni będą Ci gadać :O

dziekuje za ta wypowiedz Lokomotyw, po jej przeczytaniu stwierdzam, że coś w tym musi byc, patrząc na własne doświadczenie z ostatniego okresu moje życia, w związku z tym dla większości facetów chodzi tylko o sex, ehh przykre

Gość gość
Nie ma co wkładać wszystkich do jednego worka. Myśle że temat ''mężczyznom chodzi tylko o sex'' jest nadmiernie rozdmuchany. ''panowie'' cieszą się z tego bo łechotane jest ich mąskie ego. A kobietą w to garj bo jest na co zrzucić wine :D Kwestia się rozwiąże gdy Panowie dojżeją i przestaną udawać ''buhaji'' A to że facet obejży się za ''fajną d*pcią'' na ulicy wcale nie znaczy że w jego głowie tworzy się obraz sexu...

Gość gość
przecież kobiety sa podludźmi i nie maja nic do zaoferowania poza c*pskiem, wiec czym mamy sie interesowac jak nie sexem bedac w ich towarzystwie

Gość gość
jak kobiety są podludźmi z c*p.... to zainteresuj się meżczyznymi, ludźmi z penisem :D