Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HeWolf

Jaki kolor włosów u faceta kobiety lubią najbardziej? MOJA TEORIA SPISKOWA

Polecane posty

Gość HeWolf

A więc moja teoria na temat zależności między kolorami włosów a atrakcyjnością przedstawia się następująco: -Blondynki w jakichś 90% wolą brunetów, 10 % gustuje w blondynach -Brunetki lubią brunetów i blondynów w podonym stopniu tak około fifty fifty. -Rude natomiast (włącznie z tymi farbowanymi) nie biorą pod uwagę żadnych innych jak tylko brunetów. Rudych nie uwzględniłem gdyż zamiłowanie do rudych facetów jest rzadkością, którą cec***e się mały odsetek kobiet. Konkluzja: kobiety zdecydowanie gustują w brunetach o ciemnych oczach, gdyż mają ciemną oprawę owych oczu i wyglądają jak pomalowani, blondynów lubią przeważnie dziewczyny o urodzie typu latino, głównie ze względu na niebieskie oczy, natomiast w rudych gustuje mały odsetek kobiet o różnych kolorach włosów. Brązowowłose też w większości lubią brunetów.

Gość gość
bzdura

Gość gość
dziwna teoria ;p ja mam piwne oczy i włosy ciemnobrązowe, niezbyt podobają mi sie blondyni, rudzi i czarnowłosi nie podobają mi sie wcale, pomalowani też nie, mój ulubiony kolor włosów u faceta to brąz - najlepiej ciemny :)

Gość gość
Bzdura totalna:)

Gość gość
Skoro bzdura to powiedzcie jaki kolor włosów faceta wam się podoba najbardziej?

Gość gość
Mi tylko blond panowie sie podobaja,ja blonnd

Gość gość
Durnoty gadacie, tracicie głowy dla brunetów, patrzycie tylko na wygląd i kasę, inteligencja w obecnych czasach nie liczy się ani trochę!

Gość gość
Hahahaha tylko blond panowie, śmieszne jesteście. Wy patrzycie TYLKO na brunetów, resztę olewacie...

Gość znowu jedna osoba pisze
jeszcze tego brakowało by faceci zaczeli się farbować jestem szatynką i preferuję łysych :)

Gość gggrrrryyyyyyyyyyyyy
ja jestem brunetką i podobają mi się łysi i bruneci najlepiej z odrobiną siwizny :) Ale i tak najważniejsze żeby miał ładne oczy

mi się podobają ciemnorudzi, z włosami ciemnobrązowymi lub blond, ale nie tleniony. Czarny, jak i bardzo jasny blond odpadają w przedbiegach. oczy - jasne - szare, zielone, niebieskie, lub ciemnoniebieskie i ciemnozielone. kolor skóry - podobają mi się ludzie ze stosunkowo jasną karnacją, np. Włosi to już dla mnie za ciemna karnacja. Wyjątkiem są mulaci o jasnych oczach - tacy mi sie podobają. Niektórzy czarni też są przystojni ale niewielu mi się podoba, Azjaci standardowo są za niscy i mają czarne włosy więc odpadają, to samo Hindusi. Wyjątkiem z czarnymi włosami byliby np. osoby pochodzące od rdzennych amerykanów, to tak. sama mam włosy rudoblond.

Gość gość
jestem brunetką w typie latino i faktycznie moim ideałem jest książe william, czyli blond włosy, niebieskie oczy :) wysoki, przystojny, spokojny :)

Gość Blondynecka
Jestem naturalną blondynką i faktycznie gustuję w brunetach.

Gość ostatni raz mój
ja jestem brunetką. podobają mi się albo bruneci, albo szatyni albo rudzi. blondyni brzydcy.

Gość KruczekPrawny
Oczywiście, że bzdura. Jestem szarooką blondynką i uwielbiam blondynów. Bruneci w latynoskim typie wyglądają dla mnie jak niedomyci.

Gość gość
Jestem blondynką i uwielbiam blondynów w typie nordyckim. Rudzi też są niczego sobie :P

Gość gość
jestem szarooką szatynką- the best są ciemni blondyni bądź jaśni szatyni :)

Gość gość
jestem brunetką, aktualnie ruda i wolę blondynów

Gość gość
i fakt- dla mnie też faceci w typie latino są jacyś tacy śliscy i niedomyci

Gość gość
To stereotipos. Ja jestem latina. Nie mówie o uroda. Jestem kubana i jestem morena. Mam kolor skóra podobny do Naomi Campbell. Bruneci - nie kręcą mi. Na Kuba mamy dużo bruneci. Jestem z Trinidad. Tam większość ludzie son ciemni. Ale nie myśle ze wszyscy blondyn jest atractivo. Chicos z brązowe włosy tez son sexy. PS. Przepraszam za polski, ale jestem kubana i w Polska żyje krótko.

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego wszystkich blondynów wrzuca się do jednego wora? Rozumiem że mówicie o jasnych blondynach? Tacy faktycznie mogą być czasem mało atrakcyjni, nie widać brwi, zarost jasny i ogólnie wydaja się tacy pedałkowaci jak He-man. No ale w Polsce większość blondynów to ciemni blondyni i tacy wyglądają praktycznie równie atrakcyjnie co bruneci czy szatyni