Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kula kulka bila

Nieudaczny.

Polecane posty

Gość Kula kulka bila

Od jakiegoś czasu rozmawiam z pewnym chłopakiem przez internet, chociaż poznaliśmy się przez znajomych w realnym świecie. On robi mi często aluzje na temat spotkania, ale niestety nie stawia kropki nad i i jakoś w czasie rozmowy temat się urywa. Tak już mnie to w*****a, ze chyba już nadziei na spotkanie nie będe sobie robić. Raz już dawałam mu wyraźne znaki, ze jestem chętna na spotkanie, a on jakoś uciął temat.Rozmawiamy ze sobą bardzo często, no ale tylko przez facebooka. Nie wiem w co on gra.

Gość gość
beznadziejne są takie gierki. Spytaj wprost kiedy się umówicie. Będziesz wiedziała na czym stoisz zamiast się wkurzać, ze on nie proponuje Albo jest pierdoła i boi się umówić z tobą bojąc się, ze ty nie chcesz, albo nie ma ochoty z tobą się spotkać i takie "rozmowy" do niczego nie prowadzą. Tak czy inaczej będziesz wiedziała czy warto kontynuować tę znajomośc :)

Gość Kula kulka bila
No on potrafi gadać ze mną na każdy temat i w międzyczasie te aluzje co do spotkania, ale jak już co do czego- jak ja mówię, że chętnie, że np. możemy razem pospacerować, to on, że ok, kiedyś na pewno.

Gość gość
jeśli ma nie więcej niż 12 lat, to wszystko tłumaczy :)