Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenarost

kłamstwa w miłości..

Polecane posty

Gość milenarost

Czy da się tego uniknąć? byłam w związku 3 lata cały czas okłamywana.. odeszłam po 3 miesiącach wrociłam iz zmienil się..oklamal mnie znow i niby ostatni raz w zyciu ..ale czy teraz nie zacznie znow mnie oklamywac?

Gość gość
nie zacznie ? on nie przestal i nie przestanie :D

Gość milenarost
cholera,,, a ja nie potrafie odejsc :( chodz bardzo chce .. ma ktos dobrą recepture na to jak odejsc ?:

Gość gość
klin klinem

Gość milenarost
nie bede sie rozpijac z powodu rozstania, to nic nie daje a pogorsza sprawe, gdy odeszlam wczesniej to przez te trzy miesiace nie potrafilam zapomniec, tesknilam, plakalam.. nie dalo sie i nie wytrzymalam..

Gość gość
kto mowi o rozpijaniu:D

Gość gość
KOLEJNA MĘCZENNICA MIŁOŚCI

Gość dlaczego faceci tak postepuja
Autorko - nie przestanie. Ja dalam szanse dwa razy i wlasnie wczoraj dowiedzialam sie, ze nadal mnie oklamywal i zdradzal

Gość milenarost
moja swinia to mnie oklamuje w sprawach wypadow z kuplami, o poznaniu innych kobbiet.. i oglada sobie laski pol nagie ;/ a ja czuje sie ponizona przez to i nie atrakcyjna ;/

Gość gość
OJ, PRZESTAŃCIE! przecież on się zmieni! tylko jeszcze parę razy to zrobi, a potem się zmieni! na pewno! no przecież obiecał!!!

Gość gość
milenarost moja swinia to mnie oklamuje w sprawach wypadow z kuplami, o poznaniu innych kobbiet.. i oglada sobie laski pol nagie ;/ a ja czuje sie ponizona przez to i nie atrakcyjna ;/ xxxxxxxxxxxx prawdziwa polska dziewczyna - poniżona, żałosna, zdesperowana...

Gość gość
dziewczyno tyle jest chłopów że hohooh

Gość milenarost
wiem ze jest ich tyle, tylko mi sie zaden inny nie podoba.. nie interesuja mnie innni

Gość gość
bo jesteś głupia masochistka!!!

Ech, jak cię okłamuje w sprawach wyopadow z kumplami i poznawaniu innych lasek to licz się z tym, ze pewnie na boku juz cos nawyprawiał a jeśli nie to jak będzie okazja to pewnie skorzysta. nie lepiej odejść, zerwac kontakt z chamem i prostakiem i miec szanse na normalny związek a nie wyplakiwac sie potem na kafeterii? Kobiety same to sobie robia. Nie maja poczucia własnej godności a chcą by facet traktował je z szacunkiem...

Napisałaś że się zmienił i ... znowu kłamie. Więc mam pytanie - on się zmienił czy tobie się tylko wydaje? Widzisz, niektórzy nie zmieniają się nigdy - niektórzy czasami jak bardzo chcą - zmieniają się. Pytanie czy jemu zależy na zmienie? Tobie tak, ale jemu?