Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luna87

potrzebuje pomocy...

Polecane posty

Gość Luna87

Kochani, potrzebuje Waszej pomocy, rady.... Jestem młodą, energiczną, wesołą kobietą, lecz i mnie dopadła frustracja... Trzeci miesiąc bez owocnie poszukuje pracy. Mam wykształcenie, kilkuletnie doświadczenie zawodowe, swą aparycją również nie odstraszam. Dostaje dużo zaproszeń na rozmowę, często po dwie na dzień, rozmowy przebiegają w miłej atmosferze, lecz gdy przychodzi co do czego okazuje się, że praca jest w oparciu o umowe zlecenie i przewidziane wynagrodzenie to 1200 zł netto. I co ja mam zrobić gdy w moim miasteczku nie ma na rynku ofert pracy, a do Poznania mam niecałe 50 km... 1200 zł ledwo starczy na pokrycie kosztów jazdy i opłate za studia.. a co dalej? Moje doświadczenie zawodowe oparte jest na pracy biurowej, byłam kierownikiem dziekanatu, prowadziłam szkołę policealną jako asystentka dyrektora, jak i odbyłam staż w formie wolontariatu w Wielkopolskim Urzędzie Wojewódzkim. W ostatnim miejscu zatrudnienia byłam asystentką dyrektora w firmie usługowej, gdzie również zajmowałam sie dokumentacją i rozliczeniami. Na rozmowach często słysze, ż z moimi kompetencjami powinnam mieć większe aspiracje niż tylko stanowisko asystentki, ze szkoda mnie za biurko... A ja chce po prostu pracować, nie wazne jakie stanowisko, ważne aby było stać mnie na opłaty i kontynuowania swoich pasji jakimi są taniec, jazda konna i fotografia Na dzień dzisiejszy musiałam zrezygnować z kursu fotografii i treningów gdyż mnie już na nie nie stać... Możecie mnie zapytać o wsparcie rodziny, jestem singielką mam tylko rodziców, którzy poosiadają skromną emeryturę i rentę... zyją od do, a mimo to przyjęli mnie pod dach, żywią i wspierają finansowo na tyle abym miała za co dojechać do Poznania na rozmowy... Są cudowni, tym bardziej chce ich odciążyć swoją osobą. Proszę doradźcie mi co moge jeszcze zrobić aby skutecznie podjąć prace. Naprawdę chce pracować, tylko tyle.... ale coraz częściej czuje, że to jest AŻ...

Gość luna87
up