Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..,..

Chętnym powróżę

Polecane posty

Gość ..,..

Wróżę stosunkowo krótko, dlatego proszę o nakreślenie sytuacji, konkretne pytanie i dane swoje i osoby trzeciej jeżeli o nią pytamy. Nie zadajemy pytań typu " Co tak ogólnie u mnie ?" , "Kiedy schudnę/wyjdę za mąż?" a np. "Jak potoczy się znajomość z X?" proszę też o dopisek,żebym wiedziała kto przeczytał i komu powróżyć.A po otrzymanej wróżbie odnieść się do niej, podac przemyslaną weryfikację. To tyle z mojej strony, zapraszam;)

Gość gość
Elżbieta, 13.04.1990 - czy do końca tego roku znajdę chłopaka i jeśli tak to jak będzie miał na imię?

Gość ..,..
Nie jestem jasnowidzem tylko "wróżbitką" jeśli mogę się tak nazwać.

Gość gość
Elżbieta 13.04.1990, no to powróż mi cos ogolnie, co tam wiesz

Gość ..,..
Jeżeli chcesz wróżbę to przeczytaj pierwszy post. Znikam na dłuższą chwilę, po powrocie powróżę chętnym

Gość gość
Małgorzata 12.11.1985.co mnie czeka w ciągu najbliższych 12miesięcy w pracy i zdrowiu?

Gość gość
Agnieszka 27.10.1993 Robert 05.07.1990 czy bedziemy razem? Zostawiam dopisek:)

Gość ..,..
Agnieszko, on jest rozrywkowym hulaj duszą, nie w głowie mu związki. Czuje do Ciebie sympatię ale z tego nie będzie stałego związku. On jest zajęty sprawami rodzinnymi, chyba planuje przeprowadzkę bądź dłuższą podróż.

Gość ..,..
możecie zostawiać prośby, będę wieczorem.🖐️

Gość gościówaxd
Poznałam faceta niech bedzie Dariusza na przypadkowej imprezie, od razu coś między nami było..( ja nie jestem z tych łatwych), było bardzo miło, głaskańce przytulańce, często imprezowaliśmy razem ze znajomymi jego i moimi i za każdym razem było to samo przytulańce, głaskańce, leżenie na sobie(nie seks), trzymanie za rączki.,,przedszkole po prostu. Wsszyscy patrzyli na nas i mówili że szybko bedziemy razem itp. Ale nigdy nie bylismy, braklo słow, rozmowy, szczerosci. Przestalismy imprezowac, olał mnie, kontakt sie urwał. Ja czułam sie jak szmata rzucona w kąt. Kilka miesiecy byla zlewka, potem kolega Dariusza powiedział mi że Dariusz mnie kocha. Ja nie wiedziałam co o tym myśleć i arogancko powiedziała mnie mnie to nie obchodzi i nikogo nie kocham. ( powiedziałam tak z zemsty, a moze nie chcialam sie osmieszyc gdyby to bylo klamstwo) Dariusz chodził struty i chasmsko się do mnie odnosił gdy przypadkiem się spotkalismy, ale potem mu przeszło gdy ja byłam miła dla niego. Co bedzie dalej, jak potoczą się nasze relacje:? Jest takas szansa, bo mi troche jednak zalezy

Gość gościówaxd
ja lew, on skorpion..

Gość gość
Jadwiga20.05.75r jak ułozy sie powrót do pracy po długiej przerwie i co w rodzinie nowego? Dziekuje

Gość gość
GOSCXXX jak potoczy sie moje zycie dalej?? czy pogorszy czy polepszy? z marca jestem

Gość gość
GOSCXXX jak potoczy sie moje zycie dalej?? czy pogorszy czy polepszy? z marca jestem

Gość gość
jak zwykle przegapilam:(:(!!!!!!!smutek

Gość gościówaxd
i jak z tym wróżeniem???

Gość wigosc
up

Gość gość
jest tu ktoś?

Gość gość
bedzie tak jak zawsze czyli oleje nas

Gość wisienka na torciex
serio tak robi? qrde,o ja naiwna.. w takim razie po co sie pytam, po co?

Gość maxxxine
Proszę o wróżbę :-) Jestem prawie 4 lata w związku z mężczyzną, mieszkamy razem już od ponad 3 lat. Jestem biseksualna i ponowił się kontakt z moją dawną koleżanką. Zawsze coś do niej czułam. Teraz kocham oboje, choć zawsze on jest no.1. Moje pytanie - co będzie dalej?

Gość gość
ale to nie ta sama chodzi ogolnie o to ze powstaja watki i wrozki ulatniaja sie szybko jak im sie odwidzi

Gość gość
Korzystajac z pomocy wrozbitow otwieracie sie na zle duchy.

Gość gość
Wróżka, która zdecydowała się powróżyć chyba już na stałe zniknęła z temu więc jakbyście chcieli aby ktoś innym Wam powróżył to ja mogę Wam polecić wróżkę Demetrię z www.wrozby-hotline.pl

Gość gość
Jeżeli nie żyjesz tak, jak wierzysz, zaczniesz wierzyć tak, jak żyjesz