Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do Mam podających niemowlakom słoiczki

Polecane posty

Gość gość

Jakie firmy wybieracie? Jakie wg Was mają najlepszy skład?

Gość gość
Ja to się nawet nie pytałam i nie zastanawiałam tylko odrazu kupowałam Hipp Bio. Kupowałam je przez trzy miesiące , potem sama gotowałam ale od czasu do czasu (syn ma 12 miesięcy) kiedy wychodzimy gdzieś poza dom mam w torbie obiad dla starszaka.

Gość gość
Ja podaję Hipp i Gerber

Gość gość
Ja kupuje sporadycznie,ale biore co akurat jest tansze i co mi pasuje. Nie patrze na firme. Teraz kupuje tylko owoce bo warzywami i obiadkami moje dziecko pluje. Woli ugotowane przeze mnie na szczescie :)

Gość siwaaa
czasem podawalam bobovita ale najlepiej dziecku podac wlasnorecznie przyrzadzona zupke lub deserek przynajmniej ma sie pewnosc ze nic niepozadanego tam nie nznajdziemy

Gość ala bela hala
Słoik zawsze ma taki sam skład-przecież to szkło :D

Gość wydra wydra
Hipp. Sama gotowalam dla niej dopiero w okolicach roku. wczesniej pape razy zrobilam jakas papke i niechciala jej znac. mam na mysli obiady,bo pozostale rzeczy rovilam sama -ucieralam owoce itp

Gość gość
Ja owoce daje swoje z dzialki a jak nie mam to wole dac sloiczek niz pryskane konserwantami ze sklepu zeby sie nie zepsuly w czasie transportu.

Gość gość
Ja nie patrzylam nigdy na firme tylko na sklad sloiczka. w kazdym po innym miesiacu jest inny sklad i staralam sie urozmaicac. jak w jednym dawali groszek to w dugim cukinie i codziennie inny obiadek. teraz synek ma 14 miesiecy i jada juz domowe obiady i kupione owoce, warzywa ale zdarza sie ze podaje jeszcze w podrozy sloik bo to wygodne.

Gość gość
ja nie patrzę na firmę, zawsze patrzę na skład, wyszło w badaniach, że jest uczulony i pediatra mówiła, żeby np selera na razie nie wprowadzać... i też nie wprowadzam kilku słoiczków razem. Czasem np ugotuje marchewkę-dodaje ją wtedy do słoiczka w którym jest rybka :)