Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona narzeczona

rodzina przyszłego męża działa mi na nerwy

Polecane posty

Gość jeśli ci nie przeszkadza
Wy jesteście normalni? Reszta wara? Matko kochana, kto was wychowywał.....

Gość Wkurzona narzeczona
No jak widzę wasze "porady" widzę, że rodzina mojego męża to tzw.standard w tym kraju:):) Nie dotykają mnie te inwektywy moi drodzy. Narzeczony odwiedza rodzinę bardzo sporadycznie, i to ja go namawiam na kontakt ponieważ to JEGO rodzina, mimo, że on się z nimi nie zgadza, to zawsze mama tata i takie tam. Będą dzieci też je będę wysyłać, dlaczego nie. Pytanie czy będą chcieli w ogóle pomóc, z doświadczenia wątpię. Póki co to do mnie wszystkie dzieci rodziny wciskają niemal siłą. I te dzieci bardzo mnie lubią, wiadomo ciocia się zajmie, ciocia kupi.. Ja moją przyszłą teściową zaprosiłam parę razy do mojego domu, upiekłam, ugotowałam i takie tam.Teściowa w ciągu 3 lat znajomości... ZERO razy! Zaprasza zawsze ale do swojej córki, synowej itd. itp. Czy to normalna teściowa? Już nie licytujmy się o takie pierdoły, ale obgadywanie, wtrącanie się do mojego życia..no proszę Was.. może ja faktycznie nie umię opisać problemu, ale racja jest 100% po mojej stronie ! A przyszły mąż..gdyby brał stronę swojej rodziny to byłby jak oni czyli nie spotykalibyśmy się nawet.Proste

Gość Wkurzona narzeczona
a na mój ślub zapraszam ich z grzeczności. Mojej grzeczności:)

Gość gość
jesteś babo żałosna - twoja ślepota i głupota nie zdziw się jak się obudzisz po ślubie a twój mąż będzie jednym z nich

Gość gość
a wybranek pochodzi z Marsa, przypadkiem mu dali tą rodzinę głupota polskich d*p mnie zawsze zadziwiała

Gość gość
jakby mój syn związał sie z takim paszczurem, to miałby krótki wybór albo paszczur albo rodzina i takie tam :D

Gość gość
gość kobieta z ,mężczyzna tworza rodizne reszta wara !! xxxxxxxxxxxx RODZINĄ SĄ TWOJE DZIECI A MĄŻ TO OBCY CZŁOWIEK

Gość gość
wiesz szkoda tego chłopaka dla Ciebie- myślę że oczy otworzą mu się po slubie...

Gość gość
ty juz nawet tutaj ich obgadujesz ,co ci zrobili?Moze to ty jestes swinia?