Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonitka1643

czy to ciaza???? pomocy

Polecane posty

Gość bonitka1643

witam! mam pytanie prosze mi powiedziec czy jest duza szansa na to ze jestem w ciazy.Otoz 22,06 dostalam okres trwal 7 dni czyli koniec byl 29.06 we wtorek 2 lipca uprawialam sex z partnerem czasem konczac w srodku a czem nie przez tydzien czasu gdy byl w pl po jego wyjezdzie 12 lipca zrobilam test ciazowy ktory wyszedl negatywnie , ale nie dostalam jeszcze okresu a powinien byc 22 najpozniej a dzis juz 26 od jakiegos tygodnia mam zgage i boli mnie nizej pepka (jajniki) od czasu do czasu a poza tym mam tez mdlosci od czasu do czasu i nie wiem wlasnie czy isc z tym do ginekologa bo jestem w ciazy czy tez nie ????? a moj ginekolog ostatnimi czasy przyjmuje tylko kobiety w ciazy tak to na wizyte czeba czekac nawet 2 miesiace jak nie dluzej:( prosze powiedzcie mi cos na ten temat jak najszybciej

Gość gość
Powtórz test.

Gość gość
Mądra to ty za bardzo nie jesteś.Test ciążowy zaraz po owulacji...Nawet jak jesteś w ciąży to test nie wyjdzie ci pozytywny 10 dni przed @. Zrób teraz wyjdzie wiarygodny.I co to za pytanie-Jestem w ciąży czy nie??